Båttyp
Gummi/ribbåt
< < < Leveransklart paket >>>

Vi säljer vår demobåt i Nacka och Sandhamn

Detta demopaket har ett prestandaskrov och en kraftfull high output motor från Evinrude och elektroniskt reglage. En bränslekonomisk båt som är rymlig för både familj och vänner.

CapeRIB 75, Årsmodell 2018
Evinrude G2 150 H.O. (High Output), Årsmodell 2017

- - - - - - -
För dig med höga krav på prestanda och sjövärdighet erbjuder vi Cape 75. Denna ribbåt har ett djupare V-skrov vilket ihop med dess längd gör att den hanterar kraftigare sjögång med stor övertygelse. Vårt high speed skrov har pontonerna helt frilagda redan från start och medför att det finns ett skrov som greppar också i skarpa svängar.
Vi har själva åkt med den mindre Cape66 mellan Nynäshamn och Gotland att antal gånger då det blåst 10-15m/s och vågorna mätt runt 2 meter. Båtarnas storlek gör att de lämpar sig väl för tex dykklubbar eller snabba transporter i våra stora insjöar eller kustområden. Materialet i tuberna är av extra kraftig heavyduty typ som vanligtvis bara används för kommersiellt använda ribbåtar.

Båten är utrustad enligt bild:
Soffa med stort stuvutrymme baktill, dubbla solbäddar och stuvutrymmen framtill, stor XL pulpet med extra hög ruta för vindskydd och komfort. Inbyggd tank, helt självlänsande durk och länspump i mellanskrovet. Skrov och inredning är möjligt att beställas både med vit och med grå bas.

Teknisk specifikation Cape 75
Längd: 7,5m
Bredd: 2,7m
Vikt: 750 kg
Båttyp: RIB
Tubdiameter: 50 cm
Antal luftkammare: 6
Max. Motorstyrka: 250hk
Max. antal personer: 15
Maxlast: 1700 kg
Rigglängd: XL/25

===> Vi erbjuder även möjlighet till finansiering av hela eller del av beloppet. T ex från 1875 kr/mån och kontantinsats 63 800 kr.

Vi kan även ordna
- Motorer enligt ert önskemål
- RIB körutbildning
- Navigator/Ekolod etc
- Båttrailer
- Leverans