Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 875 000 kr

2 rum57 m²
Månadsavgift
3 060 kr
Pris/m²
32 894 kr
Våning
1 av 3
Byggår
1949
lägenhet Älvsjö - Örby Slott

Vibyholmsvägen 4

Nu har ni chansen att förvärva denna välplanerade tvåa på Vibyholmsvägen 4 i Örby Slott. Lägenheten är belägen i lugnt läge med en stor härlig gräsyta utanför balkongen. Lägenheten är mycket välplanerad med gott om både sociala ytor och förvaring. Här finner ni ett rymligt vardagsrum med fiskbensparkett och gott om plats för både soffa och matsalsbord, ett arbetsvänligt kök med en bra matplats för ca 4-6 personer, ett stort sovrum med inbyggd förvaring och plats för arbetsbord samt ett helkaklat badrum. Lägenhetens guldkorn är den härliga balkongen med sol stora delar av dagen och kvällen, här kan ni med fördel plantera och även sitta och njuta av en god kopp kaffe under årets alla fina dagar.

I källarplan på huset finner ni lägenhetens tre förråd, ett vanligt förråd, en matkällare och ett linneförråd. I huset finns även närmaste tvättstuga och föreningens bastu.

Här har ni ett boende i en populär och stabil, gammal HSB-förening alldeles i närheten av Örby Slottspark med dess härliga grönområden. Föreningen har en egen tillhörande ovanligt stor innergård med boulebana, grillplats och lekplats. I föreningen finns även bastu, gym, hobbyrum och föreningslokal.

Området:
Örby Slott är en stadsdel i Älvsjö i Söderort inom Stockholms kommun, i huvudsak koncentrerad kring Örby Slottsväg, där också Örby Slott ligger. Området byggdes ut under 1940-talet och är en förlängning av den intilliggande stadsdelen Liseberg som är något äldre. Området Örby Slott består till stor del av idylliska villor och radhus men även en del bostadsrätter. I närheten av lägenheten finns närmaste busshållplats med bland annat anslutande bussar mot Gullmarsplan, Liljeholmen och Älvsjö samt en liten närbutik med generösa öppettider och bra utbud. Frisörer, kemtvätt och fotvård finns ett stenkast bort. I området finns gott om möjligheter för er som gillar en aktiv livsstil, idrottsplats, isbana, utegym och flera grön- och villaområden med mysiga promenadstråk och cykelleder. I Örby Slott finns flertalet förskolor och skola, Sjöängsskolan (F-9). Vid Älvsjö C finns också mataffär, post, butiker, gym och blomsteraffär. Vid Stockholmsmässan(en kortare promenad bort) finns den stora matkedjan Willys.

Kommunikationer:
I Örby Slotts närområde finns mycket bra kommunikationer med bland annat bussar mot Gullmarsplan, Älvsjö, Farsta och Liljeholmen vilka ansluter T-bana (röda samt gröna linje), pendeltåg och tvärbana. Det tar ca 10–20 minuter att promenera från bostaden till Älvsjö station och Älvsjö centrum där pendeltåg och flertalet bussförbindelser finns. Tjugo minuters promenad från lägenheten ligger också Stureby tunnelbanestation. Den bilburna tar sig med enkelhet ut på de stora trafiklederna i söderort och in till city på ca 10 minuter.

Läs mer hos mäklaren