Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

7 000 000 kr

5 rum120 m²
Tomtarea
800 m²
Biarea
30 m²
Byggår
1996
Energiklass
Energiprestanda/år
120 kWh/m²
villa Skälby

Västervägen 18C

Äntligen har vi förmånen att presentera ett av extremt få 1-planshus i Sollentuna. Drömmer ni också om att ha allt samlat på ett plan för att minimera spring i trappor, då är detta ett hus för er!

I mysiga Häggvik som ligger i hjärtat av Sollentuna finns detta väl omhändertagna hem som 1996 lät uppföras av säljaren. Huset mår byggnadstekniskt mycket bra och den känslan får ni direkt när ni kliver in genom ytterdörren, men vi börjar utomhus.

När ni kliver in genom grindarna till fastigheten ser ni stenlagd uppställningsplats för flertalet bilar. Hur lyxigt är inte det att parkera precis utanför dörren? Vill ni vintertid slippa skrapa bilen går det utmärkt att parkera i det rymliga garaget som även rymmer förvaring, vilket man aldrig kan ha för mycket utav.

Tomten är delad i två etage. Båda med plana gräsytor för spring och lek samt plats för studsmatta, gungställning eller fotbollsmål. Drömmer ni om pool finns även plats för det. Bostaden har två uteplatser, den ena intill entrén och den andra på husets baksida rakt i söderläge. Här kan ni njuta av sol hela dagen och blir det för varmt åker markiserna fram. Sommartid står altandörren alltid på vid gavel och ute och inne växer samman.

Kliver vi in genom altandörren hamnar vi i vardagsrummet, vilket har en fantastisk takhöjd som går upp till nock. Det blir härlig rymd och mycket ljus tack vara den genomgående planlösningen mot det som idag är bibliotek/musikrum. Här går det att lätt sätta upp en vägg om ett femte sovrum önskas. Vardagsrummet har en kamin som kyliga vinterdagar och efter en tur på Norrvikens is både sprider värme och ger mysfaktor.

Från vardagsrum och även hall når du köket som är ett stort familjekök med plats för stort matbord där familj, släkt och vänner ryms. Köket är smakfullt renoverat och har extremt gott om förvaring och mycket bänkyta som underlättar när hela familjen ska hjälpa till vid matlagningen.

Från köket nås tvättstugan och bostadens groventré. Groventré och separat tvättstuga borde stå högst upp på allas önskelistor.

Det finns fyra bra sovrum med möjlighet till ett femte i vardagsrummet. Sovrummen är utspridda och inget ligger vägg i vägg. Ett stort badrum med badkar och en separat gäst WC.

Med drygt 600 meter till Häggviks station gör detta läget optimalt utifrån ett pendlingsperspektiv.

Välkommen hem till Västervägen 18 C!

Läs mer hos mäklaren