Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 095 000 kr

4 rum97 m²
Månadsavgift
5 422 kr
Pris/m²
31 907 kr
Våning
1 av 5
Byggår
2017
lägenhet Porslinskvarteren

Ursula Printz Gata 2

En smakfull 4:a på hela 97 kvm i populära området Porslinskvarteren. Här har ni en stor uteplats mot en lugn innergård. Uteplatsen är väl tilltagen och har gott om plats för både matmöblemang och lounge del. Lägenheten har även en balkong som är rymlig och har plats för balkongmöbler. Bostaden präglas av väl utvalda materialval och detaljer såsom vitlaserad ekparkett i samtliga rum som reflekterar det generösa ljusinsläppet från de stora fönsterpartierna. Stilrent kök med vit inredning från Ballingslöv med fullutrustad maskinpark, diskmaskin, kyl & frys i full höjd, induktionshäll, ugn och spisfläkt. Helkaklad gäst-WC och ett helkaklat badrum i vitt och grått med golvvärme, tvättmaskin, torktumlare, glasduschvägg, dusch, wc, kommod och goda förvaringsmöjligheter. Tre sovrum med gott om utrymme.
En unik skärgårdsmiljö i en perfekt kombination med den spännande arkitekturen mot Värmdös grönskande natur. Här knyter detaljerna an till historian.
Ursula Printz (1920-1993) var känd för sitt arbete på Gustavsbergs porslinsfabrik där hon var föreståndare för fajansmåleriet. Printz har skapat en serie figurer.

Hiss finns
Läs mer hos mäklaren