Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 900 000 kr

4 rum105 m²
Månadsavgift
3 146 kr
Pris/m²
37 142 kr
Våning
2
Byggår
1949
lägenhet Norrtälje centralt

Tullportsgatan 11B

Välkommen till denna unika våning om 105 kvm som till stora delar renoverades 2017. Takhöjden är ca 2,60 m vilket ger en härlig rymd och de många ljusinsläppen bidrar till att lägenheten är ljus och tilltalande.

Här erbjuds ett modernt och ljust kök med serveringsgång till rymligt matrum. Matrummet och vardagsrummet i fil bidrar till stora sociala umgängesytor. Den centralt placerade öppna spisen i vardagsrummet är ett blickfång och här finns även balkongen i söderläge med utsikt över innergården. Stilfullt och modernt duschrum med marmorkeramik, golvvärme, dubbelhandfat samt kombinerad tvätt-och torkmaskin. Två fullstora sovrum varav det ena med fem garderober. Hall med marmorkeramik vid entrén och en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Brf Hadi nr 10 är belägen mitt i centrala Norrtälje och är en mycket attraktiv och stabil förening med låg belåning, låga avgifter och historiskt ett årligen återkommande översko

Planlösning

Takhöjden i lägenheten är ca 2,60 m vilket ger härlig rymd.

HALL

Entré via säkerhetsörr och innerdörr till hall med skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och plats för klädavhängning. Vackra pardörrar in till vardagsrum. Marmorkeramik från 2017 vid entrén, ekparkettgolv med golvknarr i förlängningen och ljust målade väggar.

KÖK

Kök renoverat 2017 med vit skåpinredning, belysning under överskåp, laminatbänkskiva och frukostplats. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, varmluftssugn, spisfläkt, integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Ekparkettgolv från 2017 och väggar målade i en stilren kalkfärg.

SERVERINGSGÅNG

Med skåpinredning för förvaring och en garderob. Ekparkettgolv med golvknarr och ljust målade väggar. 

MATRUM

Socialt matrum med burspråk och plats för många gäster. Stor öppning till vardagsrum. Ekparkettgolv och ljust målade väggar.

VARDAGSRUM

Härligt och rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong i söderläge. Ekparkettgolv och ljust målade väggar.

DUSCHRUM

Duschrum renoverat 2017 med stilfull marmorkeramik på golv och väggar samt golvvärme. Dubbelhandfat i kommod, vägghängd wc, dusch med glasvägg samt kombinerad tvätt-och torkmaskin. Spotlights i tak.

SOVRUM

Sovrum med plats för dubbelsäng. Fem garderober med överskåp. Ekparkettgolv och ljust målade väggar.

SOVRUM

Sovrum med plats för dubbelsäng. Ekparkettgolv och ljust målade väggar.

Balkong

Balkong, med trätrall, belägen i söderläge. Utsikt mot innergården.

Förråd

Två vindsförråd om ca 15 kvm golvyta respektive ca 12 kvm golvyta samt en matkällare tillhör lägenheten.

Parkering

Föreningen har 46 parkeringsplatser och kostar 200 kr/månad. I nuläget är det kö till platserna.

Föreningen

Mitt i centrala Norrtälje ligger Brf Hadi nr 10 som rymmer 48 st lägenheter, 12 st lokaler och 46 parkeringsplatser. Byggnaderna uppfördes 1949.

Föreningen har en gemensam tvättstuga, miljöstation för sophantering, en övernattningslägenhet med enklare kök

Läs mer hos Stefan Blomdin AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Erika Blomdin
Stefan Blomdin AB
076-559 29 95

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs