Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

6 800 000 kr

4 rum108 m²
Månadsavgift
4 962 kr
Pris/m²
62 962 kr
Våning
8
lägenhet Nacka

Tollareslingan 5

Nu kör vi en höstkampanj på våra 4or och 5or. Tillträde flexibelt. Först till kvarn!
Fritt belägen och unik fyra (nr 31-1702) med alla rätt. Högt läge, burspråk och två stora balkonger i soligt västerläge. Generöst vardagsrum i öppen planlösning med det stilrena köket. Två till tre sovrum, två badrum samt gott om förvaringsutrymmen.

Projektet VYN erbjuder 96 unika lägenheter innefattande allt från yteffektiva studios till rymliga lägenheter om sex rum och kök. Bostäderna kombinerar klassiska värden med moderna inslag och har ritats för att maximera utsikten över vatten och natur. Dessutom får många lägenheter balkong, orangeri och ett eget burspråk. Bostäderna i markplan får egna uteplatser och lägenheterna högst upp får privata takterrasser. Utsikt och närhet till vatten, grönska och himmel är några av de starkaste skälen till att många vill bo i Tollare.
För utbud och mer info se www.vyntollare.se.

Interiör

Husens exteriör är en flört med omgivningens tallar och bergsknallar med färgstarka, mörka och delvis lite grova material, medan insidan är mer förfinad och ljus. Här är inspiration hämtad av den svala färgskalan i himlen och vattnet i Tollare. Kalksten, blågrå nyanser och ljusa träslag är basen i lägenheterna.

Anslaget är minimalistiskt och avskalat med rena enkla linjer, släta och äkta material och sammanhållna kulörval. Men formen är samtidigt användarvänlig med stora breda handtag, kroklister i kök, badrum och hallar. Det här är en inredning som tål att användas och leva i, inte bara att titta på. En inredning som känns trygg och ombonad, men samtidigt är smart och funktionell.

Den som bosätter sig i VYN ska känna en tydlig kontakt med Nackas natur och Lännerstasundets vatten. Stora fönster, balkonger och burspråk ger mycket ljus med fantastiska utblickar mot omgivningarna. Tillsammans med en inredning som är både lättanvänd och skämmer bort formmässigt blir VYN ett av Stockholmsområdets bästa boenden.

Ett boende nära vattnet

Tollare ligger i Nacka, på södra delen av Boo-halvön. Här byggs ett helt nytt bostadsområde för ett aktivt, socialt och friluftsbetonat liv fram. Tollare kommer att bli ett område där den konstanta närheten till vatten kombineras med liv och rörelse.

Kring bostäderna byggs torg och gator med levande småstadskänsla och nere vid kajen kommer det att finnas restaurang, badplats och båtplatser. Området har blivit mycket populärt bland barnfamiljer som uppskattar närheten till natur, vatten och förskolor.

Om du drömmer om ett liv där du hinner ta morgondopp innan frukost, äta middag nere vid strandserveringen eller ta en skogspromenad med familjen på helgen är Tollare en fantastisk plats att förverkliga detta på.

Om projektet

Ett modernt boende 100 meter från vattnet
VYN består av fyra hus av gemensam karaktär i Tollare i södra Nacka. Husen ligger på en höjd med utsikt mot vattnet, omgiven av skog och grönska. Med hjälp av burspråk, vinterträdgårdar, balkonger, terrasser och uteplatser suddas gränsen me

Hiss finns
Läs mer hos Alexander White Fastighetsmäkleri

Ansvarig mäklare

Magnus Ohlsson
Alexander White Fastighetsmäkleri
070-270 20 00

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs