Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

7 250 000 kr

3 rum80 m²
Månadsavgift
4 195 kr
Pris/m²
90 625 kr
Byggår
2019
lägenhet Södermalm

Tideliusgränd 11

Nu har du möjligheten att förvärva en nyproducerad och ytterst väldisponerad trea med två balkonger och härlig utsikt i ett nybyggnadsprojekt invid Rosenlundsparken. Lägenheten är precis färdigställd och klar för inflyttning. Här bor du högt upp i fastigheten med generösa och öppna sällskapsytor samt fönster i två väderstreck vilket ger ett vackert ljusinsläpp. Lägenheten har utgång till två rymliga balkonger, en i väster och en i öster. Genomgående hållbara naturmaterial och smakfulla detaljer. Optimal planlösning med två bra sovrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en klädkammare för mycket god förvaring. Säljaren har gjort extra tillval för 70 000kr vilket bidrar till extra hög standard.
Läget är perfekt, både barnvänligt och centralt, invid bilfria Södermalmsallén med närhet till flertalet parker och bara ett stenkast från allt vad Södermalm har att erbjuda!
I huset finns hiss och garage och framför kvarteret planeras det för en stor grönskande park. I ett av husen kommer det även att finnas en förskola.
För mer info gå in på;
https://www.jm.se/bostader/sok-bostad/stockholm/stockholm/sodermalm/rosenlundshojden/

Hiss finns
Läs mer hos Innerstadsspecialisten S AB

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Carina Käll Knaust
Innerstadsspecialisten S AB
070-899 79 08

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs