Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 995 000 kr

4 rum100 m²
Månadsavgift
5 277 kr
Pris/m²
49 950 kr
Byggår
1927
lägenhet Gamla Enskede

Tallkrogsvägen 8E

I omtyckta Enskede, i vackert hus anno 1927, väntar denna fina etagefyra om 100 kvadratmeter, på ny ägare. Här bjuds du på den perfekta kombinationen mellan lättskött bostadsrättsboende och villakänsla.
Med tidstypisk fasad och nya moderna ytskikt får du också en härlig mix av gammalt och nytt. Att hitta ett boende likt detta är en möjlighet som inte kommer ofta. Charmiga attribut såsom pardörrar ut till balkongen och spröjsade fönster. Samtliga rum är väl tilltagna och genomgående för hemmet är vackra parkettgolv och ljusa ytskikt. Fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Njut av morgonsolen på kudden och låt eftermiddags- och kvällssolen dansa i sällskapsrummet och på den fina balkongen i sydvästläge. Två stora helkaklade badrum med golvvärme och tre rymliga sovrum.
Väl omhändertagen både in- och utvändigt, då hela huset totalrenoverades 2007-2008. En parkeringsplats på innergården ingår, likaså ett varmbonat förråd på dryga 3 kvm.
Föreningen är trygg och stabil, och då det är en liten förening så hjälps alla åt med föreningsarbete och trädgårdsskötsel mm. Den gemensamma trädgården är både mysig och privat med stor gräsyta, möblemang och fruktträd. En självklar plats när du vill slappa, sola, umgås och grilla!
Gamla Enskede bjuder på vackra 20-talsfastigheter samt fina sekelskiftesvillor i idylliskt grönskande kvarter. Några minuters promenad från lägenheten finns Skogskyrkogårdens T-banestation. I området finns även flera restauranger, bageri/café samt blomsteraffärer. Närliggande Margaretaparken samt världsarvet Skogskyrkogården med dess unika miljö bjuder på rogivande promenadvägar.
Välkommen hem!

Läs mer hos SkandiaMäklarna Enskede