Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 995 000 kr

2 rum46 m²
Månadsavgift
2 641 kr
Pris/m²
43 369 kr
Våning
2 av 3
Byggår
1946
lägenhet Bromma Johannesfred

Stångjärnsvägen 20

Missa inte en av områdets absolut finaste 2:or! Det är endast någon minut till busshållplatsen och en kortare promenad till tvärbanan samt Ulvsundasjön med sol- och badbrygga. Planlösningen är helt optimal och lägenheten har varsamt renoverats de senaste åren. De vackra plankgolven i furu har tagits fram och är vitvaxade, vilket ger en harmonisk känsla och karaktär till hela bostaden. Det mysiga sovrummet ligger helt insynsskyddat och kan enkelt möbleras med dubbelsäng och förvaringslösningar. Det finns två inbyggda garderober med fina originaldörrar. Badrummet är fräscht och utrustat med dusch. Det trevligt köket erbjuder förvaring bakom vita luckor och en matplats för fyra personer. Vardagsrummet har ett underbart fönsterparti som ger ett härligt ljus till rummet, och här kan ni enkelt möblera med både soffgrupp och matplats.

Johannesfred är ett lugnt område och för er som ännu inte upptäckt det måste området ändå ses som ett dolt smultronställe med sitt fantastiska läge vid Ulvsundasjön och Ulvsunda slott, där ni kan njuta av långa promenader invid vattenbrynet. På somrarna kan man sola och bada från bryggan invid Tackjärnsvägen där det också finns en båtklubb på behörigt avstånd. Nedanför Stångjärnsvägen finns en trevlig park att hänga i samt en restaurang. Det finns även två förskolor, en lågstadieskola samt en lekpark i området.

Bostadens läge är utmärkt då tvärbanan (hållplats Johannesfred) endast ligger en kort promenad bort. Med tvärbanan tar ni er till Alvik på ett par minuter, Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Åt andra hållet nås Sundbyberg C, Solna C samt Mall of Scandinavia. Från Johannesfred kan ni givetvis även åka buss och hållplatsen ligger ca 1 min från bostaden. Det finns linjer mot Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Alvik, Mörby station m.fl. Om ni promenerar över bron till Solna kan ni ta tunnelbanans blåa linje från Solna strand, dit tar det ca 12 min att gå.

Närmsta mataffär är Citygross som ligger mindre än 1 km från bostaden. Där finns också ÖoB, Bauhaus m.fl. För den shoppingsugne ligger Bromma Blocks på behagligt avstånd som erbjuder många butiker och för den som vill spela golf finns även GolfStar Bromma med en 9-hålsbana, drivingrange samt restaurang.

Välkomna på visning!

Läs mer hos Notar