Säljer en stor soffgrupp bestående utav 4 moduler (2 st likadana "mittdelar", 1 st rundad hörndel, 1 st "kantdel" som även går att använda som hörndel) i modellen Ninja från Brafab i grå konstrotting. Tillhörande dynor har ett grått, avtagbart, vattenavvisande tyg som inte bleks. Fötterna är reglerbara.

Modulerna går att sätta samman som man önskar och modellen finns fortfarande att köpa om man vill komplettera med fler moduler eller fåtöljer. Såhär beskriver Brafab serien: Ninja-serien är byggd med en stabil stomme av aluminum, som omsluts av slitstark och väderbeständig konstrotting. I dessa material blir de bastanta utemöblerna lätta att flytta och i det närmaste underhållsfria. Konstrottingen kan knappast skiljas från naturrotting med blotta ögat, och håller därtill betydligt bättre i längden. Den behöver inte ses efter med oljor eller liknande, och skulle möblerna stå ute i regn och blåst uppstår inga förfulande skador.

Mått:
- Djup: 88 cm
- Totalhöjd på stommen: ca 65 cm, ryggdynorna sticker upp 10-14 cm ytterligare
- Höjd till sittytan utan dynor: ca 31 cm. Dynorna är ca 10 cm tjocka så total sitthöjd är ca 41 cm.
- De två mittdelarna utan kant (närmast i bild) är 76 cm breda, den rundade mittdelen 123 cm bred och sidodelen med kant/armstöd är 88 cm bred.

I toppskick. Dynorna har alltid förvarats inne när soffan inte använts. Överdragen är nytvättade.

Ordinarie pris: 13 395 kr
Mitt pris: 6900 kr

Så länge annonsen finns kvar finns soffan kvar.

Hälsningar,
Mia
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in