Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 995 000 kr

2 rum42 m²
Månadsavgift
3 750 kr
Pris/m²
47 500 kr
Våning
2 av 3
Byggår
1942
lägenhet Bromma/ Åkeshov

Snörmakarvägen 13

Med ett högt och lummigt gavelläge på andra våningen hittar ni denna underbara 2:a, som är väldigt ljus och trivsam tack vare fönster i tre väderstreck. Bostaden har varsamt renoverats 2018 med fina golv och målade väggar. Riktigt bra planlösning där vardagsrummet ligger öppet mot köket vilket skapar generösa sällskapsytor och en känsla av rymd. Det harmoniska sovrummet ligger insynsskyddat och rymmer enkelt en dubbelsäng. Det finns två garderober med dubbeldörrar i sovrummet samt en rymlig klädkammare i hallen vilket ger goda förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet är stambytt med både dusch och golvvärme.

Bostaden ligger i ett lugnt och grönskande område med endast några minuter till närmsta tunnelbanestation Åkeshov, där också Åkeshovs slott ligger med den mysiga slottsparken. Till Brommaplan tar det ca 7 minuter att gå och där erbjuds ett stort serviceutbud med bl. a. Ica, Coop, systembolag, apotek, restauranger, banker, butiker, bageri, gym, vårdcentral m.m. Från Brommaplan går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till stan på ca 19 minuter. Det går även bussar mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna, Arlanda Airport m.m.

För den som uppskattar natur och rekreation är läget på Snörmakarvägen 13 helt optimalt. Kring Judarnsjön i det fina naturreservatet löper stigar för både löpning och promenader och under fina vinterdagar finns skidspår som kan utnyttjas. Ett stenkast från lägenheten ligger Åkeshovhallen med simbassäng, gym, bowling och intilliggande elljusspår. På sommaren kan man bada vid det trevliga Ängbybadet som ligger ca 3 minuter bort med bil.

Välkomna på visning!

Läs mer hos Notar

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Julia Hast
Notar
076-004 21 44

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs