Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 795 000 kr

2,5 rum58 m²
Månadsavgift
3 650 kr
Pris/m²
65 431 kr
Byggår
1946
lägenhet Gröndal

Sjöbjörnsvägen 20

Underbar funkispärla (mini 3:a) med ljuvlig interiör av högsta klass, Mälarvy samt lummig uteplats, i populära Stjärnhusen!

Bostaden präglas av ett rikligt ljusinsläpp och en mycket gemytlig atmosfär tack vare den moderna delvis öppna planlösningen i kombination med genomgående ogenerade fönsterpartier, varifrån man från delar av bostaden har en fantastisk utsikt mot Mälaren, Kungsholmen, Lilla Essingen, Reimersholme m.m. Disponeringen bjuder på sociala sällskapsytor, goda förvaringsmöjligheter, badrum med kar & tvättmaskin samt en underbar lummig uteplats med sol från sen lunch till kväll. Interiören är av högsta klass och präglas av genomgående stilfulla golv, stambytt kaklat badrum samt ett renoverat kök där man bevarat de karaktäristiska och charmiga originaldetaljerna.

Mycket välskött och stabil förening med bl.a. gästlägenhet och som ritades av Backström & Reinius Arkitekter AB. 1000 Mbit bredband ingår i avgiften, föreningen har amorterat 10 Mkr 2017 och har även ombildat fem hyresrätter sedan 2016 vilket har inbringat ca 16,5 miljoner kronor i kapital.

Gröndal är som en gemytlig småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter för den badsugne både strax nedanför huset, i Mälaren, och även i Trekanten en bit bort där det även finns kiosk och faciliteter, där du kan åka skridskor på vintern. Inom promenadavstånd ligger även Vinterviken med klippbad, marina och caféer. Ett stenkast från bostaden finns Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Nere i centrum ligger Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Bredvid denna finns mataffärer, restauranger, bibliotek, populära Lundbergs konditori, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till Liljeholmen och Alvik/Solna. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer och galleria med 90 butiker & en mängd övrig service.

Varmt välkommen!

Läs mer hos Notar