Bild 1 och 2. Orangefärgad Collage 450 som jag haft som kökslampa. Designad av Louis Poulsen som designat många fantastiska lampor. Säljs inte längre i denna färg och nypriset för motsvarande i annan färg är 7.950 SEK. Absolut mint condition.

Pris 3.975 SEK.

Bild 3. Urläcker skrivbordslampa köpt i Danmark. Aldrig sett den i Sverige. Nypris ca 4.000 DKK...nupris lägre...

Priside 1.000 SEK eller vettigt bud.

Bild 4 och 5. Semi 60 i krom i absolut toppskick. Går knappt att se att den är använd! Har legat i uppvärmt förråd några år men då förrådet ska tömmas så vill jag helst sälja lampan då den inte ryms i en flyttkartong.

Pris 800 SEK.

Bild 6. Jättestor bordslampa för vardagsrum eller rymlig hall. Keramikfot och tygskärm, köpt på 80-talet på exklusiv möbelaffär i Östergötland för ca 4.000 SEK. Har inte måtten här (står i annan lgh) men en kvalificerad gissning är ca 80 cm hög och kring 70 cm i diameter på skärmen. Jag kan självklart mäta den om intresse finns.

Priside 400 SEK

Allt kommer från ett rök-, djur och småbarnsfritt hem och är i ett extremt bra skick för sin ålder.

Rimliga bud mottages självklart och bättre pris för den som är intresserad av flera saker.

Det som går att packa kan skickas mot förskottsbetalning via Swish eller hämtas i Nacka. Åker till Skåne tisdag och onsdag nästa vecka...allt utom den stora lampan kan därför levereras längs E4 eller i Malmö...obs...förskottsbetalning i så fall.
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in