Modellår
1981
Växellåda
Automat
Miltal
10 000 - 10 499
Tillverkningsår
1981
Bränsle
Bensin

Trygg affär

Kolla att säljaren äger fordonet, om fordonet är belånat och vad fordonet har för historik. Läs Blockets tips för en trygg bilaffär.

Se en CARFAX-rapport med bilens historik (från 35 kr)

Besiktningar, antal ägare, mätarställning. Se bilens historik (42)

Trygghansa

7 dagar kostnadsfri bilförsäkring från Trygg-Hansa

Genom digitalt köpekontrakt eller om du har Kivra. Läs mer

Beskrivning

En snart utrotad typ av 900! GLE bilarna växer inte längre på träd och detta exemplar har endast gått 10300mil på sina snart 38år. Bilen är i förhållande till ålder i ett väldigt bra bruksskick med ytterst lite rost. Under är bilen i topp och även invändigt (dock hängande innertak). Bilen har stått utomhus vilket gjort att lacken har sett bättre dagar. Den är matt och lacken har krackelerat och flagnat på motorhuven. Motorn går riktigt bra men man bör nog byta olja i automatlådan. Du som är sugen på en raritet och känner sug efter en äkta GLE (taklucka, servostyrning och elspeglar) hör av dig för mer information. Idag står bilen på original plåtfälgar med original GLE kapslar och fina sommardäck (fälgarna på bilden ingår inte).

Extrauppgifter från Transportstyrelsen

Märke
Saab
Biltyp
Sedan
Modell
900 GLE-4SN-IA3-01
Färg
Blå
I trafik
1980-10-02
Drivhjul
Tvåhjulsdriven
Hästkrafter
118 Hk
CO2-utsläpp
-
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv och signera juridiskt giltigt köpekontrakt direkt via mobilen eller datorn. Enkelt, tryggt och helt gratis - i samarbete med Swiftcourt. Du som köpare kan få en 7 dagars kostnadsfri bilförsäkring via Trygg-Hansa.


Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in