Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 850 000 kr

4 rum84 m²
Månadsavgift
3 887 kr
Pris/m²
57 738 kr
lägenhet Silverdal

Rådans Gårdsväg 67

MANSKAPET - Parhus om 84 kvm med uteplats i väster eller öster.
12 bostäder om ca 84 kvm och 4 rok fördelat i yteffektiva 1 ½ plan.

Alla bostäder har praktiska kallförråd i anslutning till tomten och parkeringsplatser. Det här är ett boende för dig som drömmer om ett lantligt boende men med det moderna hemmets bekvämligheter och med närhet till city. Tegelhagsskogens naturreservat och Edsvikens vatten ligger precis runt knuten samt närhet till kommunikationer & service.

Från den betongstenslagda förgårdsmarken finns två entrédörrar där den ena leder in till hallen som har fri sikt genom huset till den trälagda altanen. Här når man wc, dusch och ett separat rum för tvättpelare och frånluftsvärmepump. Den andra entrédörren är i glas och öppnar in till det funktionella parallellköket för enkel hantering av matvaror. Vardagsrum och matplats har öppen planlösning mot altanen och har generösa ljusinsläpp från två väderstreck.

Det övre halva planet består av 3 mysiga sovrum där takfönsterkupor skapar extra rymd med ljusinsläpp. På detta våningsplan återfinns badrum med wc, badkar samt ett mindre ljusinsläpp. Se planlösningar och illustrationsplan i dokumenten här till höger. Tillträde Preliminärt Juli 2020.

Nyproducerad
Läs mer hos MOHV Stockholm

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Karolina Miramadi
MOHV Stockholm
073-423 64 09

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs