Fasad kakelstruktur, det är en av fördelarna som skiljer Jacopoolen från andra tillverkare. Våra pooler levereras med en kakelstruktur som redan från början är integrerad i konstruktionen.
Våra pooler är uppbyggda av ett unikt modulsystem som levereras i sektioner på 2*2 meter och kan därför anpassas helt efter dina förutsättningar. Du kan välja den storlek, form och färg som passar just dig och din tomt, vilket ger obegränsade möjligheter.
Den unika tillverkningsmetoden med vaccuminjicering är inte bara miljövänlig, utan ger även en så stark konstruktion att poolen kan placeras såväl på platt mark som i sluttning, utan att vara helt nedgrävd. Poolstommen är tillverkad helt i kompositmaterial, en mer högkvalitativ variant av glasfiberpool, med ett PVC-baserat kärnmaterial för extra isolering med lägre uppvärmningskostnader och större styrka i konstruktionen.

Då vi ständigt strävar efter att förse våra kunder med det mest exklusiva valmöjligheter är det dags för oss att expandera, vilket tyvärr medför större utgifter och med det även ett högre pris på våra produkter. Vid årsskiftet kommer en höjning på 30% att ske vid poolbeställning så passa på att redan nu förbereda dig inför kommande sommar och beställ din dröm pool och få den hem levererad under hösten. Den sammanfogas och är klar att använda när solens strålar börja värma igen eller varför inte köpa till ett värmesystem och redan nu njuta av en förlängd sommar.
Med våran hjälp är allt möjligt, vi förser dig med både pool och utrustning.

OBS!!! PRISHÖJNING SKER VID ÅRSSKIFTET!!!
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in

Jacopoolen