Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

7 750 000 kr

4 rum98 m²
Månadsavgift
3 780 kr
Pris/m²
79 081 kr
Våning
1 av 6
Byggår
1934
lägenhet Kungsholmen

Polhemsgatan 8

Välkommen till denna ljusa renoverade lägenhet med fungerande öppen spis! Skuldfri förening med mycket god ekonomi.
Lägenheten är ljus och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Alla ytskikt är gjorda samt att det finns nytt kök, badrum och toalett.
I vardagsrummet finns en fungerande öppen spis som är perfekt nu när hösten smyger sig på. I vardagsrummet kommer du kunna spendera många mysiga kvällar. Lägenheten har många smakfulla detaljer som är väl genomtänkta, till exempel är det samma mörka trä på den platsbyggda modulen för kylens och frysen fronter som det är på den stilfulla köksön.

Lägenheten ligger högt i läge mot innergården då det är ett souterränghus. Från vardagsrummet har du en sjöglimt från fönstret och ingen insyn från närliggande hus.
På en attraktiv adress precis intill Norr Mälarstrand hittar du denna välplanerade 4:a med öppen spis. Lägenheten har goda förvaringsmöjligheter och stilrena materialval. Det har installerats en säkerhetsdörr som är designad utifrån originaldörren. Bostaden ligger i en vacker 30-tals fastighet med närhet till shopping, restauranger, grönområden såväl som kommunikaktioner med tunnelbana eller buss.

Varmt välkomna på visning!

Hiss finns
Läs mer hos Mäklarhuset Stockholm Vasastan