Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 395 000 kr

4 rum91 m²
Månadsavgift
5 602 kr
Pris/m²
26 318 kr
Våning
2 av 2
Byggår
1969
lägenhet Västra Orminge

Ormingeringen 49B

Välkommen hem till denna ljusa och luftiga lägenhet, en trappa upp i populärt tvåvåningshus med radhuskänsla. Här stiger du nästan rakt in i ett stort vardagsrum och kök i öppen planlösning med ett otroligt ljusinsläpp. En stor härlig köksö blir rummets mittpunkt och här lagar du maten samtidigt som du överblickar hela vardagsrummet. Köksön blir en mycket naturlig avdelare mellan det smakfulla köket och det stora vardagsrummet med en naturlig matplats precis intill.

Tre trevliga sovrum ligger i fil och samtliga bjuder på förvaring i form av garderober och klädkammare. Från det ena sovrummet har du utgång till balkongen som är väl tilltagen med platsbyggd sittbänk med förvaring. Läget är absolut perfekt med insynsskyddat västerläge överblickande en lummig och mycket vacker bakgård. Här njuter du av eftermiddags- och kvällssolen. Är ni större sällskap är det bara att ta trappan ner till gården med dess många sittplatser och gemensamma grillar.

Bostaden bjuder också på två rymliga badrum. Det ena med badkar och tvättdel det andra med dusch som totalrenoverats 2015. Alla rum har genomgående ekparkettgolv och målade väggar.

Lägenheten ligger i ett lugnt och omtyckt område i en aktiv HSB förening med god ekonomi och belåningsgrad om endast 3 747 kr/kvm. Området är känt för sina mysiga omgivningar med grillplatser, grönytor och lekplatser som uppskattas av både stora och små. Här bor du med ett centralt läge nära till busshållplats, flera busslinjer och gångavstånd till Orminge centrum. I Orminge Centrum finns flera butiker bl.a en Coop-affär, apotek, systembolag, vårdcentral, tandläkare, bank, bageri, restauranger m.m. I närområdet finns mycket härlig natur med blåbärsskogar, badsjöar och strövområden.

Läs mer hos SkandiaMäklarna Nacka