Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

8 995 000 kr

5 rum100 m²
Månadsavgift
5 420 kr
Pris/m²
89 950 kr
Våning
5 av 5
Byggår
2017
lägenhet Liljeholmen

Nybohovsbacken 35K

ACCEPTERAT PRIS. Unikt penthouse med 5 rum och hänförande, milsvid utsikt från ca 48 kvm stor egen takterrass.
Smakfull arkitektur och vacker utsikt över stad, vatten och natur. Ett eget våningsplan till er själva! Fönster i fyra väderstreck. Stora fönsterpartier med ett maximalt inflöde av dagsljus. Sluttande innertak i hela våningen ger en känsla av vindsvåning. Vid den högsta punkten mäter innertaket hela 3,3 m vilket ger bostaden rymd och ljus. Våningen har en generös terrass där du kan möblera med både matbord och solstolar. Fina dagar blir terrassen bostadens extra rum. Från terrassen har man storslagen panoramautsikt över Högalidskyrkan, Södermalm och vidare ut över Stockholms innerstad. En härlig plats för att beskåda solnedgången. Från master bedroom går man ut till våningens andra uteplats, en balkong i söder, där man kan gå ut med kaffekoppen på morgonen och möta dagen.

Interiören andas design och kvalitet. Alla väggar är målade i ljusa färger. På golven ligger ett ekparkettgolv som är både vackert för ögat och skönt att gå på. Mitt i lägenheten finns det ljusa och inbjudande vardagsrummet. Härifrån kommer man ut på den magnifika terrassen. Om man vill finns det möjlighet att glasa in en del av terrassen för att förlänga säsongen ytterligare. Köket är planerat med ett maximalt utnyttjande av ytorna. Köksskåp ända upp till tak. Bänkskiva i marmorsten och del av köksväggen är marmorkaklat upp till tak. Köket är byggt i vinkel och bjuder in till social samvaro. Det stora helkaklade badrummet har badkar. Vill man bara ta en dusch kan du välja det mindre separata badrummet med dusch. Detta badrum har även fönster. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare samt komfortvärme i golvet. Snygga vikbara duschväggar samt inbyggda spotlights i taket förhöjer upplevelsen. Utöver allt detta hittar ni fyra bra sovrum, fantastisk förvaring bakom praktiska skjutdörrsgarderober och vanliga garderober.

I en attraktiv del av Liljeholmen ca 50 meter över havet med smakfull arkitektur och vacker utsikt över stad, vatten och natur ligger ert nya hem och väntar. Här är det verkligen nära till allt. Vid närliggande Liljeholmstorget finns ett stort utbud av kommunikationer, shopping och service. Direkt utanför dörren väntar gröna promenadstråk och bad i sjön Trekanten. Eller varför inte strosa längs Liljeholmskajen som är full med mysiga restauranger och caféer.

Det här är en bostad för den kräsne, för den som ställer krav på sitt boende och för den som vill kunna flytta in och trivas från dag ett. Välkommen på visning!

Hiss finns
Läs mer hos SkandiaMäklarna Liljeholmen