Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

8 995 000 kr

4 rum113 m²
Månadsavgift
6 287 kr
Pris/m²
79 601 kr
Våning
4
Byggår
1939
lägenhet Kungsholmen

Norr Mälarstrand 100

Fantastisk utsikt och 4 möjliga sovrum. I denna härliga, klassiska funkisvåning är det lätt att trivas. Mycket stort och luftigt vardagsrum med öppen spis, balkong i ett högt läge med utsikt över Rålambshovsparkens trädtoppar. Stort kök, badrum och gäst wc.

Välkommen på visningarna av denna härliga funkisvåning med många klassiska detaljer från byggåret. Stora fönsterpartier i olika väderstreck gör lägenheten ljus och luftig. Bra planlösning med möjlighet att få 4 sovrum eller stora sociala sällskapsytor. Lägenheten har ett högt läge och utsikt över Rålambshovsparkens trädtoppar, i fonden syns Högalidskyrkan. 

Flera av rummen har en fin fiskbensmönstrad parkett, väggarna är målade eller tapetserade i olika nyanser och mönster. Arkitekturen i lägenheten är klassisk funkis. Vardagsrummet är väl tilltaget och avdelas naturligt för den som önskar en matsalsdel av en öppen spis. 

Lägenheten disponeras enligt följande;

HALL
Rymlig och inbjudande hall med plats för avhängning av skor och kläder. Plats för hallmöblering. Praktiskt stengolv som är tåligt och lätt att hålla rent. 

GÄST WC
I hallen finns gäst wc som är vitmålad med vitt klinker på golvet. 

KÖK
Stort och rymligt kök med två fönster mot innergården. Snickerier i vitt med ramar i trä, snygg bänkskiva i sten, delar av bänkskiva i rostfritt, kakel över bänk i en beige nyans. Kyl/frys, extra frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin majoriteten av vitvarorna från elektrolux. Spishäll från Gaggenau. Köksö ger gott om extra förvaring och arbetsyta. I köket ryms en rejäl matmöbel. I original planlösningen är köket avdelat så att här även ryms ett sovrum. 

VARDAGSRUM
Riktigt stort och ljust rum med öppen spis och boasering längs väggarnas nedre kanter. Härlig utsikt mot trätoppar och Högalidskyrkan från ett magnifikt fönster. Rummet rymmer en matmöbel och en soffgrupp, sideboards och TV-möbel. Utgång till balkong.

BALKONG
I ett högt läge med många soltimmar. Utsikt över Rålambshovsparken. Balkongen är möblerbar med loungegrupp eller matbord.

SOVRUM 1/MATSAL
Detta rum rymmer en matmöbel eller en stor dubbelsäng. Här finns även plats för sideboard och byrå. 

SOVRUM 2
Avskilt sovrum med ingång till badrummet. Bra förvaring i garderob. Här ryms en dubbelsäng och sideboards.

SOVRUM 3
Stort och rymligt rum som även kan användas som TV-rum eller arbetsrum. Plats för säng, skrivbord och ytterligare möblering.

BIBLIOTEK/ALKOV
Mellan sovrum 2 och 3 finns en härlig alkov med burspråk. Detta utrymme kan användas som ett barnrum eller bibliotek med läshörna. 

Lägenheten är hos föreningen registrerad som 5 rum och kök men disponeras idag som 4 rum och kök.

Hiss finns
Läs mer hos Karlsson & Uddare AB