Babyskydd Maxi-Cosi Pebble Plus + Familyfix bas
2017 års modell men i nyskick, dvs superfräscht och aldrig krockat.
Maxi-Cosi Pebble Plus är en bilbarnstol med utmärkt säkerhetsprestanda, godkänd enligt bilstolsstandardaden i-Size (R129). Pebble Plus har en bekväm babyinsats som ger en bättre passform och liggposition för nyfödda. Stötabsorberande material har lagts till på de övre sidovingarna för större barns komfort och säkerhet vid sidokollisioner. Maxi-Cosi rekommenderar att Pebble Plus används tillsammans FamilyFix XP-basenhet, som ger optimal säkerhet med ISOFIX och har ett mycket praktiskt click & go-system.
• Godkänd för flygplan
• Lättjusterad sele
• 3-punktsbälte
• Tvättbar klädsel
• Bekväm babyinsats
• Solskydd
Skyddet kan även bältas.

Basen, Maxi-Cosi Familyfix One (XP), passar till Rock, Pebble Plus, Pearl One och till Pearl XP. Basen klickas i med isofixfästen. Basen indikerar med både ljud och bild att alla delar av monteringen sker korrekt, både isofixmonteringen, stödbenet och bilstolens montering på basen.

Paketpris skydd+bas: 2.900 kr (nypris: 5300 kr)

Maxi-Cosi Pebble + EasyBase 2 bas
2017 års modell men i nyskick, dvs superfräscht och aldrig krockat.
Bäst-i-test 2018 (bäst-i-test.se)! Maxi Cosis babyskydd Pebble är ett något mer påkostat och avancerat babyskydd än den populära modellen CabrioFix från samma märke. Det som särskiljer Pebble är framför allt selen, som fortfarande är trepunktsvarianten men som har andra fästen i ryggstöd och sittplatta. Dessa fästen håller sedan selen öppen när den är uppknäppt, vilket gör att selremmarna aldrig hamnar i vägen när barnet ska placeras i Pebble. Dvs smartare och mer användarvänligt! Det som skiljer Pebble från i-size-varianten Pebble Plus är i sin tur främst spädbarnsinlägget, på Pebble är det tvådelat i form av rumpkudde och nackkudde, samt förstärkningar i babyskyddets sidor. Selen i Pebble kan höjas i flera olika lägen med hjälp av ett reglage på stolens baksida, babyskyddet kan på så sätt växa med barnet.

Skyddet kan även bältas.

Bas är Maxi-Cosi EasyFix. Den har både ljus- och ljudindikatorer så det går inte att installera babyskyddet felaktigt i bilen, och det piper även till om stödbenet skulle hamna i fel läge efter en tids användning.

Paketpris skydd+bas: 2.500 kr (nypris: babyskydd 2799 kr + bas 1799 kr)

Babybjörn bärsele One Denim grey/Brown details, cotton mix
(Bilder kan skickas) I princip ny, använd max 10 gånger, i originalförpackning
Pris: 850 kr (nypris: 1920 kr)

Lära-gå vagn
Pris: 100 kr
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in