Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 950 000 kr

5 rum124 m²
Tomtarea
1575 m²
Byggår
1960
Energiklass
Energiprestanda/år
150 kWh/m²
villa Gladö Kvarn, Huddinge

Malmbergsvägen 15

Varmt välkommen till en charmig 1,5-plansvilla i attraktiva och barnvänliga idyllen Gladö Kvarn. Här ges ett unikt tillfälle att förvärva en fastighet med närhet till både stan och fina naturområden endast ett stenkast från ljuvliga Kvarnsjön som erbjuder härliga bad och fiske.

Sjönära läge med kort promenad till bad, båtbryggor och organiserat fiske. Här bor du både med närhet till stan och naturen som närmaste granne. I området finns bland annat ridstall, utegym, lekplats, tennisbanor, badstrand med brygga och vandringsleder i skogsreservatet.

Huset har ett stort luftigt lättarbetat kök utbyggt med ett lyxigt inglasat rum med känslan av att befinna sig mitt i naturen utanför. Ett avkopplande SPA bubbelbad är inbyggt i golvnivå som hela familjen har glädje av att njuta av året runt. Det inglasade rummet ligger integrerat med kök och matplats och har stora fönsterpartier från golv till tak som ger rikligt med ljusinsläpp. Ett lättmöblerat vardagsrum med hög mysfaktor från braskamin. Husen har totalt fyra sovrum varav tre bra sovrum i huvudbyggnaden och ett sovrum i sidobyggnaden. Helkaklat badrum.

En trädäckad altan binder samman de två husen och här kommer familj och vänner tillbringa lata soliga dagar och härliga grillkvällar med nära och kära. Altanen håller samman huvudbyggnaden med ett vinterbonat fristående hus med både köksalkov, badrum med både tvätt och torktumlare samt ett lättmöblerat sovrum / kontor för generationsboende eller uthyrning.

En underbar uppväxt barnvänlig trädgård med vacker fin växtlighet och gräsmatta för lek.

I expansiva Gladö Kvarn ges generösa byggrätter om 150kvm. Högsta sammanlagda tillåtna byggnadsarea på fastigheten är 190kvm. Gladö Kvarn är ett område under expansion där kommunen nu arbetat fram en ny detaljplan. Kommunen implementerar därmed nya vägar, kommunalt vatten, avlopp och Fiber. Denna fastighet har redan ny väg och kommunalt vatten och avlopp samt fiber ute i gatan, fiber är indraget redan. Planen innehåller även en förskola som är inritad och beräknas klar preliminärt 2022/2023.

Med bil och buss ca 10-15 min till Huddinge C med shopping, restaurang - och caféliv och bra kommunikationer med pendeltåg, T-bana och bussar..

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos BoLiving Mäklare Stockholm AB