Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 095 000 kr

2 rum62 m²
Månadsavgift
3 697 kr
Pris/m²
33 790 kr
Våning
4 av 4
Byggår
2015
lägenhet Barkarbystaden / Järfälla

Majorsvägen 9a

Varmt välkommen till en stor ljus och luftig 2a belägen högst upp i huset vilket också ger rikligt ljusflöde in i hela bostaden. Ett lugnt omtyckt område endast ett stenkast till affärer, gallerior och Barkarby handelsplats samt kommunikationer.

Stilrent kök och lättmöblerat vardagsrum, Sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och annat möblemang. Hel garderobsvägg längs med ena väggsidan. Stort stilrent badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrum utgång till möblerbar solig balkong i perfekt söderläge. Klädkammare/förråd inne i bostaden.

Här bor ni mitt i ett kvalitetsboende som underlättar vardagen tack vare närhet till både service och kommunikationer. Till Stockholm City med pendeln inom 15 minuter med pendeltåget. Mälarbanan och tunnelbana planeras med två stationer i Barkarby då Barkarby station blir en viktig knutpunkt för framtidens resenärer. Här finns även Sveriges första självgående buss. Närheten till Järvafältets naturreservat ger möjlighet till både promenader och motion..

Välkommen på visning!

Hiss finns
Läs mer hos BoLiving Mäklare Stockholm AB