Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 295 000 kr

5 rum108 m²
Tomtarea
310 m²
Byggår
1971
Energiprestanda/år
134 kWh/m²
radhus Krusboda

Lummergången 21

Mycket fint och smakfullt renoverat 1-plans atriumhus. Huset har byggts om och bl.a. fått ett underbart rymligt och charmigt familjekök 2011 med utgång till stor träaltan. Vardagsrummet har byggts om med ett stort extra sovrum med gott om garderobsförvaring, en fin braskamin och extra helglasad altandörr som leder ut till ytterligare en stor solig träaltan byggd 2019. Rymlig möblerbar entréhall med klinkergolv med värme vid entrédörren, rymlig garderob med skjutdörrar och ingång till duschrum/wc. Sovrumsavdelning med stort helkaklat badrum med fönster samt klinkergolv med värme. I sovrumsavdelningen finns 3 sovrum varav 2 stora och ett med egen klädkammare. Ljust och praktiskt tvättrum med ny varmvattenberedare (2019) på 300 liter. Bytt fasad 2013 samt genomgående bytta fönster 1991 och nytt yttertak 2006. Genomgående ljusa fina ytskikt med vitmålade innertak, vitmålade väggar och fina fondtapeter samt vackra gråmålade golv. Mycket bra läge nära garage, förskola, buss och fin natur.

TOMTEN
Helt insynsskyddad lekvänlig tomt med fin gräsmatta och två stora fina träaltaner samt fina rabatter, äppelträd och röda vinbär. Tomten är plan och solig och har ett stort separat förråd på 12 kvm. Plank runt om och grind med utgång till skyddat torg med lekplats på baksidan. Perfekt för småbarnsfamiljen och/eller hundägaren! På entrésidan finns ytterligare en trevlig och praktisk träaltan med tak över entrén.

OMGIVNING
Huset ligger intill ett mycket trevligt läge helt nära en vacker skogsbacke och flera fina lekplatser. Det är mycket nära till parkering och garage samt busshållplats. Förskolan Karlavagnen ligger på 30 sekunders promenad från huset. Här bor du mycket naturnära med fina promenad-och cykelvägar, stort nytt utegym, badsjöar och bär-och svampskogar. 5 minuters promenad till Krusboda Torg med ICA-butik, pizzeria samt Krusboda skola, förskolorna Ballongen och Lek och Lär samt Krusbodabadet.

FÖRRÅD OCH PARKERING
Det finns en separat förrådsbyggnad på ca 12 kvm på tomten.
Garage i länga (med fjärrstyrd elport) tillhör huset. Gott om extra parkeringsplatser (fri parkering).

KABEL-TV OCH BREDBAND
Området har kabelnät anslutet till Com Hem kabel-TV och bredband/telefoni.
Huset är anslutet till fibernät via Com Hem.

SAMFÄLLIGHETSAVGIFTER
I samfällighetsavgifter ingår bl.a tillgång till poolanläggning/bastu i området, fast garageplats i garagelänga med fjärrstyrd elport, fri parkering, grundutbud kabel-TV via ComHem och bredband via fiberuppkoppling från ComHem.

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

BESIKTNING OCH ENERGIDEKLARATION
Huset förbesiktas 2019-09-23 och är energideklarerat, energiprestanda 134 kWh/m2. Säljaren har även tecknat en dolda felförsäkring.

UTTAGNA PANTBREV
2 586 500 kr

KOMMUNIKATIONER
Mycket bra bussförbindelser med motorvägsbuss till Gullmarsplan och Centralen. Bussarna går var 5:e minut i rusningstrafik (varannan till Gullmarsplan och varannan till Centralen) samt var 15:e minut på dagtid till Gullmarsplan.

OMRÅDET
I området finns litet centrum med ICA-butik och en pizzeria. Krusboda skola (6-års till 6:an), förskola och härlig POOLANLÄGGNING med 25 metersbassäng, barnbassäng, omklädningsrum, bastu och kiosk (badvärdar är i tjänst under alla öppningstider). I området finns även tre andra förskolor samt Dalskolan (åk 7-9) och Tyresö gymnasium.

I Krusbodas omedelbara närhet finns även stora härliga naturområden med bland annat Alby och Nyfors. Inom Alby naturreservat ligger Alby friluftsgård som är centrum för friluftslivet i Tyresö. Alby är ett närrekreationsområde med friluftsgård, motionsslingor, friluftsbad, ängar, utegym och fin freesbeegolfbana, belysta motionsspår, värdefull natur och mycket mera. Här finns bland annat Sörmlandsleden, bondgård och ridhus. Uddby gård ligger i Alby naturreservat vid Albysjön, granne med friluftsgården. I omgivningarna finns även Tyresö Flatensjön, Nyfors och Tyresta Nationalpark med mängder av motionsspår och härliga naturupplevelser. Fina Barnsjön är en omtyckt badsjö på bekvämt gångavstånd från huset (ca 10 minuter) och på ängen nedanför skogen ligger ett fint nybyggt utegym, en bågskytteklubb. Här finns även 2st Amerikanska fotbolls-mål och en fin nybyggd hundrastgård.

Det är även nära till tennisbanor och ridstall i Fårdala, golfbana, rackethall, simhall och ishall.

Läs mer hos Eget Hem

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Christer Blomberg
Eget Hem
070-729 45 75

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs