Jag heter Stellan Lönnquist, Jag har arbetat många år som anställd
elektronikkonstruktör på ett stort antal företag. Jag har en gymnasieingenjörsutbildning inom elkraftteknik samt en fil kand. i ämnena matematik, fysik och elektronik.

Ända sedan jag som ung studerade till ingenjör har jag hjälpt unga, barn till mina föräldrars bekanta, bekanta till mig, bekantas bekanta, min tvillingbror och min son med fysik och matematik. Jag har tidigare hjälpt min son med fysik och matematik i högstadiet och hela gymnasietiden. Jag tycker om att undervisa och ser det som en utmaning att se hur vecken i min elevs panna plötsligt rätas ut och jag får höra: Ja men nu förstår jag ju! Det är en kick både för eleven och för mig.

Mitt arbete har många gånger inneburit undervisning och presentationer inom elektronik både i Sverige och utomlands. Senast höll jag presentationer för Huawei i Shenzhen och i Shanghai. Jag har ingen pedagogisk utbildning men har nu arbetat i snart fem år med läxhjälpsundervisning och fått mycket positiva omdömen under dessa år. Jag tror mig ha en läggning som gör mig till en bra lärare.

Jag kan hjälpa till med gymnasiets matematik 1 - 5 alternativt matematik A - E samt fysik 1 - 2 alternativt fysik A och B. Jag kan även undervisa i matematik, ellära och analog elektronik på högskolenivå. Lektionerna kostar 250 kr/h. Jag är tillgänglig för kontakt och undervisning både dagtid och kvällstid på vardagar och helger.

Hälsningar
Stellan
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in