Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Södermalm

Lägenhet i Stockholm

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Nu är den äntligen här - en välplanerad 1:a högt upp i huset (hiss finns) med stora fönster i fil och utsikt över lummig innergård. Trivsamt område med direkt närhet till naturen i Rosenlundsparken, kolonistugorna vid Simmeparken och promenadslingorna vid Årstaviken.

Att stiga in i lägenheten ger en otrolig känsla av ljus och rymd tack vare både välplanerade ytor och fönster i fil. Golvet pryds av vackert ekparkettgolv medan det ytskikten är ljusa. Kök och vardagsrumsdel har en social planlösning och har flertalet möbleringsmöjligheter. Köket erbjuder den matlagningsintresserade generösa arbetsytor och det finns även en platsbyggd matplats för middagsgästerna. Renoverad med ljusa och stilrena materialval och bänkskiva i ek. En alkov lämpar sig ypperligt för säng och skrivbord. Badrummet är stambytt och fräscht, helkaklat och med klinkergolv. Flexibel planlösning där det går att få till ett separat sovrum, se alternativ planritning.

Området erbjuder en lugn oas mitt bland Stockholms myllrande folkliv. I nära anslutning finner du SoFo:s breda utbud av trendiga butiker, caféer, restauranger och barer i kombination med närheten till grönområden. Kommunikationsmöjligheterna är obegränsade då man når tunnelbana (Skanstull) och pendeltåg (Stockholm Södra) med en kort promenad.

Detta är en kommande försäljning, vänligen meddela ditt intresse redan idag för mer information om bostaden samt tilltänkt försäljningsperiod!

Läs mer hos Notar
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Maria Ragnarsson
Notar
070-999 79 23

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs