Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Vasastan

Lägenhet i Stockholm

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Trivsam och väldisponerad lägenhet med smart loftsängslösning, mycket god förvaring och generös takhöjd. Vackra trägolv i hela bostaden och fin fiskbensparkett i allrummet. Generöst fönsterparti i allrummet som släpper in gott om ljus. Den smarta loftsängslösningen är byggd för en 160 cm säng och utrymmet under finns det generöst med förvaring. I rummet får du plats med soffa, tv-möblemang och annan trivselinredning. Väggen mellan kök och rum går enkelt att ta ner (efter föreningens godkännande) om man önskar en öppen planlösning. Badrummet är fräscht med vita väggar och sandfärgat golv. Köket är stort med plats för matgrupp om 4-6 personer. Du har god förvaring i över och-underskåp bakom vita skåpsluckor. I köket finns ett fint bevarat serveringsskåp i original.

Lägenheten ligger centralt med lugnt läge och med 10 min promenad når du Brunnsviken med badplats och natursköna Hagaparken. Du har även 12 min till pulsen nere vid Stureplan med stort utbud av restauranger, shopping och kultur!

Sibirien är en mycket attraktiv del av Vasastaden. Här ligger en av Stockholms största parker Vanadislunden och det nyrenoverade utomhusbadet, Vanadisbadet. Du hittar lugnet vid tvärgatorna Döbelnsgatan och Surbrunnsgatan samtidigt som du har nära till pulsen vid Sveavägen och Birger Jarlsgatan som ringar om Sibirien. Här har du alltså det bästa av två världar när det gäller lugnet och nära till cityliv.

Under 1800-talet när fastigheterna byggdes kom namnet Sibirien på grund av att folk såg området som långt borta och att flytta dit sågs som en landsförvisning. Idag är det annorlunda då området är väldigt populärt bland annat tack vare de välbevarade fastigheterna.

Läs mer hos Mäklarhuset Stockholm Kungsholmen
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta annonsören för visningstider

Ansvarig annonsör

Elin Pella Månsson
Mäklarhuset i Innerstan
076-561 65 00

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs