Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Rönninge Centralt

Lägenhet i Rönninge

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Rymlig 3:a i centrala Rönninge med balkong i trevligt läge!
Bostaden tillhör den populära föreningen Engelsberg 2 just intill Rönninge centrum. Föreningen har god ekonomi och har vid fler än ett tillfälle sänkt avgiften. Från bostaden är det bara ett stenkast till Rönninge centrum som erbjuder mataffärer, mysiga kaféer och restauranger samt buss och pendeltåg mot Södertälje C och Stockholm C. Runt om i området finns gott om friluftsområden och natur att utforska.
Bostaden är socialt planerad och har en utmärkt planlösning med ett stort vardagsrum varifrån balkongen nås. Köket är fräscht och renoverat med detaljerna i åtanke. Två fint inredda sovrum i praktisk storlek med en walk-in-closet beläget mellan sovrummen med access från båda rummen. Badrummet är fräscht och helkaklat, här finns tvättpelare, duschplats, wc och golvvärme.

Sammanfattningsvis en fräsch och socialt planerad bostad i hjärtat av Rönninge med gångavstånd till service och kommunikationer!

Läs mer hos SkandiaMäklarna Huddinge
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Tim Konradsson
SkandiaMäklarna Huddinge
073-157 54 55

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs