Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Svedmyra/Enskede

Lägenhet i Enskede

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Kommer snart! Med uthyrningsdel och utsikt över Svedmyras takåsar ligger denna luftiga och ljusa gaveltrea i ett fritt och ostört läge. Högst upp i huset och med skogen som närmsta granne bor du här i en lägenhet med social planlösning, avskildhet mellan de stora sovrummen och en extra gäst-WC. Hela lägenheten har nylagd ekparkett och flera av rummen är nymålade. Lägg därtill ett trendsäkert kök med stor matplats, ett mysigt vardagsrum med fönster i två väderstreck samt en insynsfri balkong i soligt västerläge. Här saknar du inget!

Brf Jordabalken 1 är en trevlig förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. I avgiften om 4243kr ingår värme, vatten och basutbud kabel-TV. Gemensamma utrymmen som tillhandahålls av föreningen är tvättstugor och cykelförråd. Till lägenheten hör ett mycket stort vindsförråd.

I direkt anslutning till huset finns härliga Majroskogen med promenadstråk, lekplatser, cykelspår, svampställen och utegym. Med T-banan tar det endast 8 min till södermalms puls. Till tunnelbanan är det ca 750 meter, passar det bättre att åka med Farsta-linjen så är det en knapp km till Tallkrogens t-bana.

Välkommen hem!

Läs mer hos SkandiaMäklarna Enskede
Ritning