Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Bromma Beckomberga

Lägenhet i Bromma

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

Underbar 4:a med genomgående ljusa materialval och hög standard från Riksbyggen. Väldisponerad planlösning med lättmöblerade ytor och generöst ljusinsläpp i hela bostaden. Rymlig hall med inbyggda garderober, två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare och förstklassigt kök med alla önskvärda attribut samt plats för matbord. Tre rymliga sovrum varav ett med klädkammare och ett med inbyggd garderobsvägg. Stort vardagsrum med plats för alla de sociala möbler som önskas. Här ifrån når vi även den svårslagna balkongen som erbjuder vacker utsikt mot gamla Beckomberga Sjukhus. Tack vare sitt västläge får vi även den efterfrågade eftermiddagssolen.

Hiss och möjlighet till garageplats.

Beckomberga är ett expansivt område som till stor del består av nyproducerade bostäder med en trevlig blandning av lägenheter och villor. Mycket lugnt och trivsamt område med närhet till vackra grönområden likväl som till kommunikationer (buss 113 till Sundbyberg och Islandstorget samt buss 117 till Spånga C och Brommaplan). Välsorterad mataffär samt gym och vårdcentral på gångavstånd. I området finns flertalet populära skolor och förskolor.

Välkomna på visning!

Läs mer hos Notar
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Isak Oddsson
Notar
070-822 70 98

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs