Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
lägenhet Älvsjö

Lägenhet i Älvsjö

Det här är en bostad som snart är till salu.
Bostaden visas med begränsad information. Vill du anmäla ditt intresse eller veta mer är du välkommen att kontakta vår ansvariga mäklare redan nu.

I attraktivt läge ett stenkast från Älvsjö Centrum finner ni denna rymliga och välplanerade tvåa med generösa ytor. Trivsamt kök med gott om plats för matbord i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Här finns plats för flera middagsgäster och ett vardagsrum med plats för soffgrupp och mediamöbel. Mysig och stor uteplats med plats för soffgrupp eller matbord för flera personer. Här trivs även grillen bra för den matglade. Lättmöblerat sovrum med garderobsvägg och ytterligare plats för skrivbord och bokhylla. I anslutning till hallen finner ni en klädkammare stor nog att användas till ett extra sovrum, vilket säljaren valt att göra i dagsläget. Modernt och fräscht badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Modernt och fint hem att trivas i med mysig innergård för medlemmarna att nyttja. Till lägenheten ingår ett källarförråd.

Mycket bra läge med närhet till flera restauranger, Älvsjö Centrum med matbutiker, konditorier, frisör, apotek med mera för att inte tala om de goda kommunikationer som ni finner här. Pendeltåget och bussarna tar er snabbt vidare åt flera håll då Älvsjö är en stor knytpunkt. Här bor man även nära fina naturområden och sjöar som exempelvis Långsjön med bad och skridskoåkning, Älvsjöskogen med elljusspår. För dig med barn finns även flertalet förskolor och skolor.

Hjärtligt välkommen att kontakta mig för mer info.

Läs mer hos Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen
Ritning

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

My Lundberg
Svenska Mäklarhuset Älvsjö/Bandhagen
076-061 38 80

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs