Säljer min väldigt nya och varsamt utnyttjad Kurzweil Forte 7, endast 3 månader gammal. Kvitto finns!

Då jag skaffade en Kawai MP11 SE blev min Kurzweil ganska så överflödig och står mest oanvänd. Kurzweil Forte har en av de bästa sounden på marknaden enligt mig, har tidigare ägt Kronos, Roland, Nord, och Yamaha. Till skillnad från dess konkurrenter har man här fokuserat på ljud istället för en stor lyxig skärm med oändliga funktioner hit och dit.

16 GB ljud
Kurzweil Forte 7 har nya, handgjorda tyska och vintage japanska konsertflöjter, samt nya Rhodos, Wurlitzer, Clav, Harpsichord, Orchestral Percussion, Celeste, Glockenspiel, Chimes, Bells och Crotales tillsammans med ett brett urval av ljud från den hyllade PC3- och KORE 64-expansionen, alla levererade med oöverträffad uttrycksfullhet och en obsessiv uppmärksamhet på detaljer. Flash-Play ger Forte 7 en häpnadsväckande mängd hästkrafter; 16 GB

Nypris för Forte 7 ligger på ca 32.000 kr

Säljer min ( endast 3 månader gammal ) för 20.000 kr. Medföljer även externa ljud som jag köpt ( värde ca 1.000 kr )

Detta är ett VÄLDIGT bra pris för denna synth, jag förlorar över 10.000 kr på detta!!! Tänker du att detta är dyrt så bör du tänka om rejält och se över priserna på nätet, då den dessutom knappt är använd. Du får garanterat inte en bättre synth för dessa pengar. Du måste då upp till 35.000 minst för att hitta någon likvärdig eller bättre.

Endast kontant eller Swish!
Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in