Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 495 000 kr

3 rum90 m²
Månadsavgift
3 965 kr
Pris/m²
38 833 kr
Byggår
2005
lägenhet Älvsjö / Hagsätra

Klockhammarsgränd 25

Välkommen in i värmen på detta fantastiska bostadsrättshuset i slutet av den lugna gatan Klockhammarsgränd!
Här är det perfekta huset för er som vill kombinera huslivet med att bo i en bostadsrättsförening, med alla bekvämligheter och förmåner som hör därtill.
Huset är placerat längst ner på en bilfri-gata där enbart de boende får köra vilket gör att du i lugn och ro kan lära barnen cykla på gatan eller låta dem springa över till de många kompisar som bor i området. Här får du en av föreningens största tomter, fritt från insyn och med en härlig utsikt över Hagsätras upplysta idrottsanläggning. På husets baksida, där du kan avnjuta en kaffe i morgonsolen, har du både ett trädäck men även en gräsmatta där barnen kan springa fritt. På framsidan finns husets andra uteplats. Bjud in era vänner och njut av den fantastiska eftermiddags- och kvällssolen som erbjuds här!

Huset är välplanerat med sällskapsytor i form av ett stort och öppet vardagsrum på entréplanet. På entréplanet finns även husets topprenoverade kök - ett kök som verkligen är som en dröm! Köket är stort, ljust, fräscht och verkligen påkostat med bra materialval men även inbyggd avfallskvarn och en dedikerad kran för kokhett vatten - på bara en sekund!

Husets sovrum finns på det övre planet. Idag disponeras övervåningen med två sovrum men ett av sovrummen går att dela av för att istället skapa ett tredje sovrum. I huset finns två stora badrum, ett med dusch och ett med badkar.

Här bor du i en mycket populär och stabil bostadsrättsförening med god grannsämja.

Bara ett par hundra meter från huset finns en populär förskola samt Hagsätraskolan vilket lyfter detta redan bekväma boende till högre nivåer. Från huset har du även en kort promenad till Hagsätra C med tunnelbanans gröna linje samt flertalet matbutiker. Precis intill föreningen ligger Hagsätra IP och bakom den ett skogsparti med trevliga promenadstråk.

Ett hus som bör ses - varmt välkommen på visning!

Läs mer hos Notar

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Jakob Nilsson
Notar
070-899 79 33

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs