Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 790 000 kr

3 rum85 m²
Månadsavgift
4 523 kr
Pris/m²
44 588 kr
Våning
5 av 12
Byggår
2014
lägenhet Bromma Blackeberg

Karen Blixens Gata 7

Välkomna till denna fina välplanerade 3:a (möjlig mini-4:a!) med inglasad balkong i söderläge och utsikt mot Grimsta naturreservat! Här bor ni ljust och modernt i en härlig lägenhet på 5e våningen i en fastighet byggd 2014. Här får ni ett stort socialt vardagsrum i halvöppen planlösning mot ljust kök samt matplats invid fönster för 6-10 personer, två rymliga sovrum, fräscht modernt badrum och gott om förvaring i form av en rymlig klädkammare och garderober. Från den inglasade balkongen i söderläge, som med fördel kan användas som ett uterum från tidig vår till sen höst, har ni utsikt rakt mot skogen och trädtopparna. I fastigheten finns hiss, förråd och garage för er bekvämlighet. Från lägenheten har ni endast 5 minuters promenad ner till Mälaren med badplatser, båtklubbar och fritidsaktiviteter.

För motion och rekreation finns Grimstaskogens naturreservat med fina spår inom kort räckhåll, där skogens lugn erbjuder härliga blåbärssnår om sommaren, samt naturligtvis Mälarens lockande vatten med både Kanaanbadet och det populära Ängbybadet i direkt närhet.

Blackeberg är ett populärt område med lugna trevliga omgivningar. I Blackebergs centrum har ni flertalet butiker, bank, apotek, mataffär, gym och videobutik.

Från lägenheten har ni endast ca 7 minuters promenad till tunnelbanan som utgår från Blackebergs centrum. Härifrån tar ni er in till Stockholms city på endast 20 minuter med tunnelbanans gröna linje. Ni har även gångavstånd till Vällingby Centrum där ni bl.a. finner restauranger, massor av shopping, biograf, caféer, gym och annan närservice.

I området finns även flera förskolor (en i fastigheten bredvid) och närhet till skolor bl.a. Södra Ängby skolan och Blackebergs gymnasium.
Hjärtligt välkomna på visningarna!

Hiss finns
Läs mer hos Notar

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Sara Sällström
Notar
070-999 79 35

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs