Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 795 000 kr

3 rum81 m²
Månadsavgift
6 064 kr
Pris/m²
22 160 kr
Våning
2
Byggår
1969
lägenhet Västerhaninge

Huggarvägen 31

Extravisning söndag 6/10 kl. 13-13.30! Topprenoverad trea med uthyrningsdel på populära Huggarvägen! Här finner ni en bostad där ingenting har lämnats åt slumpen i ett mycket barnvänligt och trevligt område. Lägenheten präglas av riktigt snygga materialval och en genomgående mycket hög standard. Bostaden disponeras idag som 3 rok men går med enkla medel att antingen göra om till 4 rok eller ha en uthyrningsdel tack vare de dubbla ingångarna.

Hela lägenheten har varsamt renoverats med ett mycket snyggt kök i vinkel med både gott om förvaring och en stor matplats. Genomgående i hela bostaden finner ni snygga armaturer i form av spotlights och led-belysning för en extra lyxig känsla. Golven är genomgående parkett och väggarna är ljust målade. Lägenhetens båda badrum har stambytts och håller en hög standard med klinkergolv och kaklade väggar, det ena med badkar och det andra med dusch.

Detta är bostaden för dig som sätter höga krav på ditt boende och som varken vill kompromissa med funktion eller stil. Varmt välkomna på visning av denna topprenoverade bostad.

Läs mer hos Mäklarhuset Haninge

Välkommen på visning

  • Kontakta annonsören för visningstider

Ansvarig annonsör

Emma Byström
Mäklarhuset i Haninge
08-502 571 38

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs