Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 695 000 kr

1 rum28.5 m²
Månadsavgift
1 721 kr
Pris/m²
59 473 kr
Våning
1
lägenhet Högdalen

Harpsundsvägen 125

Perfekt planerad 1:a som är helt fri från insyn med rymlig balkong och otroligt låg avgift på bara 1.721 kr/mån! Lägenhetens fönster har ett oslagbart fritt läge med närhet till tunnelbana, buss och Högdalens centrum. Listan kan göras lång. Det blir helt enkelt inte bättre än så här!
Med en optimal planlösning och ett generöst ljusinsläpp blir detta till ett underbart hem där ljuset flödar och med balkong i bästa läge är detta verkligen en lägenhet att trivas i. Allrummet har en fantastisk rymd med ett stort fönsterparti som släpper in fint ljus. Rummet är lättmöblerat och har gott om plats för säng, soffa, matbord och skrivbord. Stilrent renoverat kök med bra förvaringsutrymmen i över- och underskåp. Stambytt badrum i gott skick. Stor stabil förening med en låg belåningsgrad på 2 208 kr/kvm samt alla stora renoveringar gjorda!

Perfekt planerad 1:a som är helt fri från insyn med rymlig balkong och otroligt låg avgift på bara 1.721 kr/mån! Lägenhetens fönster har ett oslagbart fritt läge med närhet till tunnelbana, buss och Högdalens centrum. Listan kan göras lång. Det blir helt enkelt inte bättre än så här!
Med en optimal planlösning och ett generöst ljusinsläpp blir detta till ett underbart hem där ljuset flödar och med balkong i bästa läge är detta verkligen en lägenhet att trivas i. Här välkomnas ni av en trevlig hall med både klädkammare samt goda avhängningsmöjligheter på hatthylla. Allrummet har en fantastisk rymd med ett stort fönsterparti som släpper in fint ljus. Rummet är lättmöblerat och har gott om plats för säng, soffa, matbord och skrivbord. Stilrent renoverat kök med bra förvaringsutrymmen i över- och underskåp. Stambytt badrum i gott skick. Stor stabil förening med en låg belåningsgrad på 2 208 kr/kvm samt alla stora renoveringar gjorda!

Högdalen är ett utav de snabbast växande områdena i Stockholm, nya bostäder byggs upp och Stockholms största skatepark (High Valley) finns här. Tunnelbanan finns inom några minuters promenad bort och tar dig till stan på bara 19 minuter.

- Låg avgift på bara 1.670 kr/mån inkl värme, vatten och kabel-tv
- Helt insynsskyddad med härliga ljusinsläpp
- Stambytt badrum
- Populär och välskött HSB förening
- Optimal planlösning och två förråd tillhörande lägenheten
- Ett stenkast från kommunikationer och strövområden
- Ett expansivt område
Varmt välkommen på visning!

Byggnaden
Byggnadstyp: Låghus
Byggnadsår: 1955
Uppvärmning: Fjärrvärme
Hiss: Finns ej
Föreningens byggnader är fullvärdesförsäkrade hos Gjensidige.

Föreningen
Välkommen till "Lilla Södermalm", ja så kallas Brf Högdalen.
Föreningen ligger ett stenkast från Högdalens Centrum med flera skolor och goda kommunikationer via tunnelbanan till stan, och ett antal bussar till Farsta, Huddinge, Balingsnäs, Älvsjö, och Liljeholmen. Från Globen går även tvärbanan i flera riktningar.

Föreningens 13 fastigheter byggdes under åren 1954-1956 och vi har för närvarande 740 lägenheter. Inom föreningen finns även 59 hyreslokaler. Vi har även en stor

Läs mer hos BOsthlm

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Rebecca Friis
BOsthlm
076-166 06 01

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs