Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

17 900 000 kr

6 rum184 m²
Tomtarea
1225 m²
Biarea
56 m²
Byggår
1948
Energiklass
Energiprestanda/år
125 kWh/m²
villa Stocksund

Granhällsvägen 21

Med ett mycket eftertraktat läge ligger den här stilsäkra funkisvillan från 1948. Funktionell och med ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i olika väderstreck och med tidsenliga detaljer. Väldisponerad om totalt 240 kvm varav 184 kvm boarea fördelat på ett plan med suterrängvåning. Entréplan har sällskapsrum med öppen spis, matsal samt kök, två sovrum och badrum. Utgång till härlig balkong från sällskapsrum och sovrum. Nedre plan med ett trevligt allrum med öppen och utgång till terrass, två sovrum, badrum, tvättstuga, dusch, bastu och mat/ vinkällare. Garage. Fin och barnvänlig trädgårdstomt som är inbäddad i grönska sommartid. Perfekt belägen med närhet till vattnet, promenadstråk, friluftsliv men även till förskolor, skolor och kommunikationer. Visning söndag, anmälan krävs tack!

Med ett mycket eftertraktat läge ligger den här stilsäkra funkisvillan från 1948. Funktionell och med ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i olika väderstreck och med tidsenliga detaljer. Väldisponerad om totalt 240 kvm varav 184 kvm boarea fördelat på ett plan med suterrängvåning. Entréplan har sällskapsrum med öppen spis, matsal samt kök, två sovrum och badrum. Utgång till härlig balkong från sällskapsrum och sovrum. Nedre plan med ett trevligt allrum med öppen spis och utgång till terrass, två sovrum, badrum, tvättstuga, dusch, bastu och mat/ vinkällare. Garage. Fin och barnvänlig  trädgårdstomt som är inbäddad i grönska sommartid. Perfekt belägen med närhet till vattnet, promenadstråk, friluftsliv men även till förskolor, skolor och kommunikationer. Visning söndag, anmälan krävs tack!

INTERIÖR

ÖVRE PLAN

Hall med fiskbensparkett på golv som öppnar upp mot sällskapsrummet genom glasdörrar och här stora fönsterpartier vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och med vackra fönstervred. Tidsenliga detaljer som förstärker funktionalismens karaktär som öppen spis, fönsterbänkar i marmor samt fiskbensmönstrad ekparkett. Plats för soffgrupp och läshörna. Fönsterdörrar med utgång till härlig balkong. Matsal i öppen planlösning med sällskapsrummet och plats för ett middagssällskap om ca 14 personer och gott om utrymme för socialt umgänge.

Intill matsalen finns det platsbyggda köket. Stor köksö vilken kan användas som bord, arbetsbänk likväl som matplats. Carraramarmor på vägg ovanför arbetsbänk i ek. Maskinell utrustning som spis med induktionshäll, ugn och mikrovågsugn från Bosch. Kyl/frys från Gram. Övrig utrustning diskmaskin och fläkt. Massivt ekgolv.

I den privata delen finns master bedroom med inbyggda garderober och i anslutning ytterligare ett sovrum, även här inbyggda garderober. Ekparkett på golv. Badrum med skiffer på golv och kakel på vägg. Dubbla handfat och kommod med inbyggd spegel ovan. Dusch.

SUTERRÄNGVÅNING

Svängd trappa som leder till den nedre våningen och i trapphallen ett magnifikt blyinfattat fönster. Allrum med öppen spis och platsbyggd bokhylla. Ekparkett i rummen för enhetlig karaktär. Två sovrum på detta plan med god gardero

Läs mer hos Skeppsholmen Sotheby's International Realty