Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 150 000 kr

2 rum68 m²
Månadsavgift
3 650 kr
Pris/m²
31 617 kr
Byggår
1969
lägenhet Solna Huvudsta

Göran Perssons Väg 17

Här bor ni i ett centralt läge nära tunnelbana och närservice. Stilsäkert och stambytt badrum med golvvärme, dusch, snyggt handfat och kommod med spegelskåp. Dessutom är det förberett för tvättmaskin och torktumlare. Rymligt kök med mycket goda förvaringsmöjligheter samt arbetsutrymme. Köket erbjuder en trevlig matplats invid fönsterparti med härlig utsikt. Bostadens rejäla fönsterpartier ger ett rikligt och behagligt ljusinsläpp. Samtliga ytor utnyttjas optimalt med lättmöblerat vardagsrum och väl tilltaget sovrum. Nya ytskikt i samtliga rum, vardagsrummets parkettgolv slipades i år . Bostadens stora och inglasade balkong nås från vardagsrummet.

Brf Anderstorp är en välskött och omtyckt HSB förening som förfogar över eget gym, bastu och övernattningslägenheter. Förutom föreningens gym finns andra träningsmöjligheter i närheten på Fitness 24/7 (Huvudsta C), Actic och Sats.

För dig som har barn är läget optimalt, då det finns skolor och förskolor i närområdet samt både fotbollsplan, pulkabacke, stor lekpark och fint skogsparti utanför huset. Härlig miljö med kort promenadavstånd till Huvudstafältet med stora härliga gräsytor och trevliga promenadstråk, Huvudsta gård med populära 4H-gården Agustendal samt Huvudsta Slottsområde. Endast ca 10 minuters gångavstånd till det omtyckta bassängbadet Huvudstabadet samt Huvudsta strand, Solnas nya strandbad med sandstrand, picknickytor, badbryggor och utomhusdusch som är mycket populära under den varmare årstiden.

I populära Pampas Marina finns en båtklubb samt vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restauranger. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. Från lägenheten cyklar du in till Kungsholmen och Vasastan på ca 10 min. I övrigt utmärkta kommunikationsmöjligheter såsom T-bana som tar er till Stockholm city på endast 8 min samt flertalet bussförbindelser. För den bilburne är det smidigt att ta sig ut till de stora motorvägarna E4, E18 samt E 20.

På promenadavstånd finns även Solna Centrum som erbjuder shopping med över 100 butiker samt Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här ligger även Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia. Detta shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Solna är en kommun som växer så det knakar!

Varmt välkomna på visning!

Hiss finns
Läs mer hos Notar