Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 995 000 kr

2 rum59.6 m²
Månadsavgift
4 071 kr
Pris/m²
33 473 kr
Byggår
2007
lägenhet Hagsätra

Göksholmsbacken 20

Välkommen till denna fina lägenhet som enkelhet går att göra om till mini 3:a ( se alternativ planritning). Här erbjuds luftiga ytor och fräscha nymålade ytskikt med vackert ljusinsläpp och en härlig uteplats med soligt läge samt två franska balkonger. Ett bekvämt boende för den kräsne Ni inte får missa.

Fantastiskt ljus lägenhet i gott skick som håller hög standard med smakfulla materialval och full maskinell utrustning. Genomtänkt färgsättning som ger en neutral bas att inreda efter och vacker ekparkett på golv som visar vägen in till lägenhetens alla rum och ger ett enhetligt intryck. Fräscht kök med goda förvaringslösningar och bra utrustning gör matlagningen till ett nöje! Här finns plats för stort matbord. Social och öppen planlösning mot vardagsrum i gavelläge som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stort fönsterparti, två franska balkonger och gavelläge. Sovrummet är rymligt med plats för både dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter i garderober. Härifrån nås den trevliga uteplatsen som blir en egen liten oas med gott om plats för utemöbler, solstol och blommor; en perfekt plats att umgås på. Att din oas även har ett fantastiskt läge med både för- och eftermiddagssol är bara att gratulera!

Läget är optimalt i trivsamt område med närhet till skolor, förskolor och underbar natur med härliga strövområden och promenadstråk. Nedanför huset ligger Hagsätra IP och ett stenkast från lägenheten finns Hagsätra centrum med all tänkbar service, affärer, bussar och t-bana. På endast 5 minuter når du t-bana Hagsätra och 8 minuter tar det till t-bana Rågsved. På cirka 20 minuter kommer du in till T-centralen. Buss 143 tar dig till Älvsjö på cirka 11 minuter och med buss 172 kommer du Huddinge.

Varmt välkommen på visning!

Hiss finns
Läs mer hos Notar

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Monia Belgacem
Notar
073-501 69 48

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs