Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

8 475 000 kr

3 rum101 m²
Månadsavgift
3 370 kr
Pris/m²
83 910 kr
Våning
3
Biarea
24 m²
Byggår
1904
lägenhet Kungsholmen

Fleminggatan 95A

Kreativ och trivsam etagelägenhet med ett högt lugnt och ostört läge. Här finns både balkong och terrass, båda i bästa sydvästläge. Vindsetaget har även en öppen spis och ett badrum med bastu. Central och attraktiv adress invid Fridhemsplan, nära till precis allt. Stabil förening med låga lån.

Beskrivning

Entré med trägolv och säkerhetsdörr. Kök med matplats och på golvet ligger klinkers med vattenburen golvvärme. Sovrum/matrum med utgång till en möblerbar balkong. Vardagsrum med stuckatur, högt i tak (ca 3 m), spegeldörrar, två höga fönster med djupa fönsternischar och original trägolv. Badrum med WC, dusch och golvvärme.

Vindsetaget har bevarade detaljer, synliga takbjälkar och murstockar, en genuin, varm känsla som förstärks av den öppna spisen. Öppen flexibel planlösning med plats för sovrum, allrum, läshörna m.m. Utgång till den generösa terrassen (9 kvm) som har ett högt sydvästläge mot en ostörd gård. Terrassen har värmeslingor i golvet och kan användas året runt. Terrassen har ett inbyggt förråd för grill och dynor. På vindsetaget finns ett nytt fräscht badrum med vattenburen golvvärme, dusch, WC och en läcker bastu i cederträ med glasväggar. 

Brf Knoppen 11

Brf Knoppen 11 bildades 1999, adressen är Fleminggatan 95, 95A, 97 och 97A. Fastigheten bebyggdes 1904 med ett tidstypiskt klassiskt gathus och ett gårdshus. Det finns 40 stycken lägenheter varav 39 med bostadsrätt samt 1 lägenhet och 2 lokaler med hyresrätt. Total bostadsyta är 2 637 kvm och total lokalyta 225 kvm.  Nyckeltal: Avgift 364 kr/kvm. Belåning 516 kr/kvm.

Föreningen har nyligen iordningställt de båda innergårdarna. Här finns cykelställ, sopsortering, lekplats, flera sittgrupper och grillar. Port 97 har en bekväm ingång för cyklar. Fräsch tvättstuga med 2 maskiner, torktumlare, torkskåp, mangel och WC.

Gå gärna in på föreningens hemsida för mer information: www.knoppen11.se 

 

Omgivningar

Attraktiv adress mycket centralt belägen, men ändå har lägenheten ett högt, tyst och lugnt läge. Omgivningarna har fina möjligheter till rekreation med närhet till vatten, badstrand, kajakklubb, småbåtshamn och Karlbergs Slottspark. En klassiker är att promenera eller löpa runt Kungsholmens strandlinje som är på ca 1 mil. 

I närheten finns mängder med mer eller mindre kända caféer och restauranger. Det är en levande stadsdel med många butiker av alla de slag, mataffärer och den populära Västermalmsgallerian.

Kommunikationerna är utmärkta, Fridhemsplan är ett perfekt nav med ett flertal busslinjer och tunnelbanans både gröna och blå linje. 

Bra cykel- och promenadvägar. Till T-centralen går man på dryga kvarten.

Tillträde och bud

Tillträde enligt överenskommelse. Om fler än ett bud kommer in kan budgivning förekomma och priset kan bli högre. Vid budgivning är det en sk. öppen budgivning med fri prövningsrätt. Detta innebär att de bud som lämnas redovisas till de övriga spekulanterna. Fri prövningsrätt innebär att säljaren har rätt att sälja till vem han/hon vill och beh

Läs mer hos Andersson & Asplund Mäklarbyrå Stockholm