Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se
tomt Saltarö

Fårhagsvägen 20

Nu ges möjligheten att förvärva en tomt i ett omtyckt skärgårdsnära område. Här kan ni skapa ert eget drömboende och njuta av lugnet i den trivsamma skärgårdsmiljön ute på Saltarö. Fårhagsvägen 20 erbjuder en fin hörntomt om 2940 m² där ni får utsikt över ett öppet grönområde med närhet till en vacker badplats och båtföreningens båtbrygga där fastighetsägarna har förtur till en båtplats.

Saltarö är idag ett fritidsområde där många väljer att bosätta sig permanent. Byggplanen i området erbjuder en byggrätt som ger er möjligt att uppföra en huvudbyggnad samt två uthus. Ni kan uppföra en huvudbyggnad med en byggnadsarea om 60 m² samt uteplats och öppenarea om högst 20 m². Komplementbyggnader/uthus kan uppföras med en sammanlagd byggnadsarea om 40 m² varav ni har möjlighet att inreda max 15 m² med bostadsrum. Området är ett så kallat PFO-område (Prioriterat förändringsområde) där kommun enligt översiktsplanen beräknar kunna påbörja sina planer mellan 2021-2025. Mer information finns under bilder. Kontakta Värmdö kommun eller ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Vid uppförande av huvudbyggnad får ni även möjligheten att uppföra bland annat friggebod, attefallshus, skärmtak eller en bygglovsfri tillbyggnad om 15 m². Eller varför inte en egen tennisbana eller pool?

Läget på Fårhagsvägen är lugnt och naturnära, vid Kopparmora har ni en fin badplats. Saltarö strand med kiosk, sandstrand, tennisklubb, simskola och jolleskola ligger bara en härlig promenad bort. I området finns vackra promenadstråk, fina grönområden, badplats , båthamn och busshållplats ca 500-600 meter från fastigheten, resan till Slussen tar strax under timmen. Uppskattar ni båtlivet? Som fastighetsägare i området har man möjlighet att söka medlemskap till Saltarö Skärmarö Bryggförening (www.ssbf.eu/). Det här är ett optimalt boende för dig som vill bo i skärgårdsmiljö med närhet till buss, bad och bryggor men samtidigt vill kunna pendla in till Stockholm.

För er som tar en titt på tomten på egen hand får gärna anmäla ert intresse till mäklaren.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren