Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 450 000 kr

1 rum29 m²
Månadsavgift
1 712 kr
Pris/m²
84 482 kr
Våning
4 av 4
Byggår
1933
lägenhet Kungsholmen - Fredhäll

Ernst Ahlgrens Väg 2

Högst upp i huset finner ni denna välplanerade och ljusa 1:a i gott skick och med social och öppen planlösning. Golven pryds av vackra furuplankor och övriga ytskikt i ljusa färger. Stilrent och modernt kök med gott om förvaring -och arbetsytor samt fullgod maskinell utrustning med nya vitvaror. Lättmöblerat vardagsrum i delvis öppen planlösning med köket. Plats för större matbord som knyter samman kök och vardagsrum. Generöst ljusinsläpp från flertalet fönster i ett högt och fritt läge - med fin utsikt mot Fredhällsparken. Kaklat och fräscht badrum med duschhörna. Plats och möjlighet att installera tvättmaskin. Lägenheten kan enkelt göras om till en "minitvåa" - se alternativ planlösning för förslag.

Här bor du i ett utmärkt läge nära T-bana, grönområden, Fredhällsparken, caféer och livs. Några minuter bort hittar du populära Fredhällsklipporna och Solstugan.

HSB:s Brf Fredhäll är en välskött och ekonomiskt stark förening med en aktiv förvaltning och de stora renoveringarna bakom sig. Sansad skuldsättning om cirka 4300 kr/ kvm, vilket ligger under snittet.

Välkomna på visning!

Läs mer hos Mäklarhuset Essingen & Fredhäll