Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

4 500 000 kr

5 rum107.5 m²
Månadsavgift
5 368 kr
Pris/m²
41 860 kr
Våning
5 av 5
Byggår
2000
lägenhet Edsbacka

Djupdalsvägen 2B

Drömmer du om att köpa en lägenhet som inte ser ut som alla andra? Nu finns möjligheten att förvärva denna fina fyra med loft om 107,5 kvm med stora fönsterpartier och två balkonger i fritt läge högst upp i huset!

När du kliver in genom hallen har du avhängning i en inbyggd skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar med ett par fondväggar i två av sovrummen. Väl inne i sällskapsdelen har du kök och vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för både stor soffgrupp och TV-möbel invid de stora fönsterpartierna med utsikt i två väderstreck samt en rejäl matplats, där du kan duka långbord utan problem. Det höga läget samt den magnifika takhöjden på som mest ca 5,3 m ger ljuset fritt spelrum och du har trädtoppar och himlen som närmaste granne. Det trevliga arbetsköket i vitt har gott om förvaring i skåp och lådor. Den maskinella utrustnigen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn, spis och micro – allt i rostfritt utförande. Från köket når du en soliga balkongen mot sydväst med vidsträckt utsikt över omgivningarna, där du kan njuta av otroliga solnedgångar då himlen skiftar i rosa och orange.

Loftet når du via en trappa mellan köks- och vardagsrumsdelen. Ytan kan användas som ett lyxigt master bedroom, barnens eget TV-rum eller varför inte ett arbetsrum eller en ateljé? De magiska skådespelen som under kvällarna utspelar sig på himlen utanför de stora fönsterpartierna i vinkel kommer förhoppningsvis kunna bidra med inspiration. Under vintern kan du till och med skymta Norrviken sjön.

Lägenheten har tre sovrum varav två vetter mot gården. Det största sovrummet har en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar oh utgång till den andra balkongen med utsikt mot föreningens fina innergård. Här kan du njuta av morgonkaffet i solen med en god bok – en perfekt start på dagen. De andra två sovrummen kan med fördel användas som barnrum eller kanske gästrum/kontor. Båda de mindre sovrummen har två garderober för klädsam förvaring.

Två riktiga helkaklade badrum finns i bostaden, vilket inte hör till vanligheten. Det ena badrummet ligger invid hallen och har badkar samt din egen ”tvättstuga” med tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsbänk. Det andra badrummet ligger mellan två av sovrummen och har dusch och bastu. Ja, du hörde rätt – en lyxig bastu finns att värma sig i under kalla vinterdagar efter skridskoturen på Edsviken eller Norrviken sjön - det är bara att välja, då du har promenadavstånd till båda. Båda badrummen har skön vattenburen golvvärme.

Varmt välkommen till ett hem som sällan ses på marknaden i en mycket trevlig och välskött förening nära kommunikationer och rekreation!

Hiss finns
Läs mer hos mäklaren

Välkommen på visning

  • Kontakta mäklaren för visningstider

Ansvarig mäklare

Sara Wistrand
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
073-316 77 00

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs