Modellår
2012
Växellåda
Automat
Miltal
13 000 - 13 499
Tillverkningsår
-
Bränsle
Diesel

Trygg affär

Kolla att säljaren äger fordonet, om fordonet är belånat och vad fordonet har för historik. Läs Blockets tips för en trygg bilaffär.

Se en CARFAX-rapport med bilens historik (från 35 kr)

Besiktningar, antal ägare, mätarställning. Se bilens historik

Beskrivning

Ett st Citroën C4 Picasso från 07 säljes Bilen är besiktad till Och skatten ska betalas nu i september vilket jag åker på att göra. Skatten ligger på men är uppdelad på mAllt funkar på bilen och jag har aldrig haft nå problem. Ingen rost på bilen men finns en del små repor men inget super allvarligt. kan åtgärdas men inget akut och de e att bakluckan låser upp sig när man låser upp bilen så man får öppna den och stänga igen den och sen klonkar det om höger fram har kollat lite och det är inte fjädern som e av iaf. Utöver det så är bilen hel och fin invändigt med 7 sittplatser Juste sitter helt nya sommardäck på nu och har även fina vinterdäck på alu fälg. Pris: men billigare vid snabb affär. För mer info och bilder så hör av dig. Kan tänkas byta men endast diesel och kombi. ring för mer info.
NYHET!
Skriv köpekontrakt digitalt

Skriv och signera juridiskt giltigt köpekontrakt direkt via mobilen eller datorn. Enkelt, tryggt och helt gratis - i samarbete med Swiftcourt. Du som köpare kan få en 7 dagars kostnadsfri bilförsäkring via Trygg-Hansa.


Spara

Logga in för att spara annonsen

Logga in