Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

6 990 000 kr

7 rum179 m²
Tomtarea
878 m²
Biarea
106 m²
Byggår
1962
villa Spånga Flysta

Byvägen 39

Äntligen är en av områdets allra finaste 1960-talsvillor till salu. Det vackert gula putshuset har ett privat läge på en stor tomt om 868 kvm invid en trivsam allmänning. Det första man slås av är den nästan majestätiska uppfarten som skuggas av en vacker ek och leder upp mot huset trivsamma siluett och garaget. Huset är välplanerat med sin för tidsåldern typiska planlösning med lättillängliga våningsplan och bra takhöjd på alla tre plan. Uppväxt och smakfullt utsmyckad trägårdstomt med vackra stenplattor i Ölandssten samt en lekstuga. Från vardagsrum och matsal kommer ni ut på den stora altanen med fint solläge på eftermiddag och kväll. Källarplanet är iordningställt och ger en god möjlighet till generationsboende.

Entréplanet välkomna er med en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Vardagsrum och matsal ligger i en trivsam vinkel med öppen spis och från matsalen kommer ni ut på den stora altanen med fint solläge på eftermiddag och kväll. Trivsamt kök med köksö och frilagd tegelvägg samt vitvaror av hög klass. Stort badrum med sjösten på golvet.

Det övre planet ståtar med tre sovrum, rymlig klädkammare, TV-rum och ett fantastiskt badrum med tre fönster, separat duschhörna och badkar på lejontassar.

Källarplanet har som nämnts ovan en generös takhöjd och separat ingång. Här finns ett stort allrum med öppen spis, matkällare, gott om förvaringsmöjligheter, tvättstuga och pannrum med extra kyl och frys.

Huset har ett fint läge i detta uppväxta och trivsamma villaområdet. 200 meter bort ligger en mycket välsorterad Coop och det finns flera restauranger i närområdet. Lagom promenadavstånd till skolor och förskolor. Närmsta busshållplats ligger 100 meter bort och tar er med 117 mot Brommaplan och tunnelbanans gröna linje åt ena hållet och Spånga Torg åt andra hållet. Från Spånga kan ni ta er med pendeln in till Odenplan på 10 minuter och T-Centralen på 13 minuter.

Läs mer hos Notar