Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

3 995 000 kr

8 rum140 m²
Tomtarea
214 m²
Biarea
70 m²
Byggår
1969
Energiklass
Energiprestanda/år
117 kWh/m²
radhus Skärholmen

Bullerholmsgränd 129

Välkommen till visningen av ett gavelradhus i ett lugnt och bilfritt område. Radhuset är i två plan 70 + 70 kvm med inredd källare. Här hittar ni ett ljust och luftigt vardagsrum, matrum och kök med matplats, fyra rymliga sovrum och stort badrum på övre plan. Källare med fina ytor för umgänge och bra förvaringsutrymmen. Härlig uteplats med många soltimmar och unik utsikt över Mälaren.

Entréplan

Huset disponeras enligt följande;

Rymlig och inbjudande hall med plats för avhängning av kläder och skor i klädkammare. Öppet mot kök och vardagsrum ger en hemtrevlig känsla. I den inre delen av hallen går trappan till övre plan och källarplan.

Stort kök med gott om förvaring, rymliga arbetsytor och plats för stort matbord. Fönster mot entrésidan med områdets fina gård utanför.  Spis med ugn, fläkt och fullstor kyl och frys. 

Ljust och luftigt vardagsrum med härlig utsikt ut över Mälaren genom stora fönsterpartier. Här finns plats för en soffgrupp och TV-möbel.  I anslutning till vardagsrummet finns ett matrum som rymmer en större matmöbel. Från vardagsrummet kommer man ut till uteplats i sydvästläge.

Matrum med ingång från hallen och vardagsrummet. Här ryms stort matbord och även här är en härlig utsikt mot Ekerölandet.

Tvättstugan i anslutning till köket. Här finns tvättmaskin, torktumlare, tvättho och arbetsbänk.

Gästtoalett med kaklade väggar, klinkergolv, toalett, handfat och fönster.

Trädäckad uteplats med högt och fritt läge där både matgrupp och sittplatser ryms. Läget är perfekt med sol hela dagen och milsvid utsikt mot bla. Mälaren och Ekerölandet. 

 

Övre plan

På övre plan finns en stor hall med gott om förvaring i platsbyggd byrå. Klädkammaren är försedd med klädstänger och hyllplan.

Här finns fyra rymliga sovrum, två mot sydväst med utsikt mot Mälaren och två mot entrésidan och den lugna gården.

Stort badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns badkar, handfat,spegelskåp, toalett, handdukstork och högskåp för förvaring. Öppningsbart takfönster.

Källarplan

Källarplanet har förvaringsutrymmen under trappen, i pannrum och direkt nedanför trappen.

En del av hallen passar utmärkt som arbets/datarum och i det stora allrummet kan man med fördel möblera för tv/filmkvällar eller hobbyrum med pingisbord för ungdomar. 

Källaplanet renoverades 2019 med nya golv och väggytor i samband med att huset delvis dränerades om. 

Övrigt

Garageplats finns i länga och parkeringsplatser för fler bilar och gäster  finns i nära anslutning till fastigheten.

Gjorda renoveringar:

2019 dränerades huset om på entrésidan och källarplanet renoverades med nya golv och ytskikt.

2005 renoverades badrum och gästtoalett

2005 renoverades ytskikt i kök

2005 nytt tak, papp och betongpannor

1999 ny fasadpanel och målning

1997 ny varmvattenberedare

Närområde

På omtyckta Bullerholmsgränd är husen byggda runt gårdar som försetts med gräsytor och lekutrymme. Det finns flera gårdar och Bullerholmsgränd 129 ligger längst in och med bilfria gator

Läs mer hos ERA Stockholmsmäklarna AB