Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

5 595 000 kr

2 rum56 m²
Månadsavgift
3 178 kr
Pris/m²
99 910 kr
Våning
1 av 6
Byggår
1880
lägenhet Östermalm

Brahegatan 37

Högt upp på andra våningsplanet i fastighet från 1880 på Brahegatan 37, med generöst ljusinsläpp från dubbla väderstreck och stor balkong i väster, ges nu tillfälle att förvärva ett boende rikt på så väl stil som modern design med fantastisk känsla. Balkongen ger ett härligt möblerbart uterum med tyst och rofyllt läge mot lummig innergård med ett vackert kastanjeträd.

Denna charmiga och optimerade tvårummare har på senare tid varsamt och med finess renoverats till toppskick. Exklusiva materialval, sober färgsättning och genomtänkta förvarings- samt funktionslösningar samsas med vackra detaljer såsom högt till tak, fiskbensparkett, snickerier i vitt samt fina fönsterpartier med djupa nischer är detaljer som ger bostaden en ombonad inramning.

Planlösningen är genomgående från gård till gata, ytterst kvadratsmart och tillgänglig för två personer. Här ges en hall med plats för ytterkläder och skor, en garderob och platsbyggt bokhyllesystem från Elfa. Hallen har gott rumssamband och ansluter till sociala sällskapsytor i vardagsrum med utgång till balkongen och ett nybyggt kök (2019) i stilsäkert utförande från Puustellii med komplett maskinell utrustning från Electrolux, bänkskiva i natursten Breccia Rosso (från stenfirma Bror Törner) samt ett rutigt linoleumgolv.

Inre hallpassage med en rymlig walk-in-closet, byggd 2017 och inredd med hyllor för skor och vikta kläder, skåp och stänger för skjortor, kavajer och klänningar samt en heltäckningsmatta. Ovan finns ett loft med plats för gästsäng eller övrig valfri förvaring.

Rymligt och väldisponerat sovrum med gott om plats för dubbelsäng och klädförvaring. Fräscht helkaklat badrum från 2016 med marmorgolv och golvvärme, dusch, handfat, inbyggd tvättmaskin med marmorskiva ovan, toalett, rymligt badrumsskåp och handdukstork samt platsbyggd förvaring under handfat och ovan tvättmaskinen.

Välkommen till en mycket bra tvårummare på en av övre Östermalms mest eftertraktade adresser med ypperligt läge, strax ovan Karlavägen i lugna kvarter mellan Stureplan, Östermalmstorg och Humlegården. Mycket välskött och i princip skuldfri förening med urstark ekonomi (endast 750 tkr i långfristig skuld) och renoverad fastighet.

Hiss finns
Läs mer hos Bostadsrättsspecialisten

Ansvarig mäklare

Magnus Larsson
Bostadsrättsspecialisten
070-949 00 81

Kontakta mäklaren

Inloggning krävs