Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 695 000 kr

3 rum83 m²
Månadsavgift
4 454 kr
Pris/m²
20 421 kr
Våning
4 av 4
lägenhet Västerhaninge

Björnvägen 30 - HISS

Enastående tillfälle att förvärva denna bostadsrätt med ett av områdets bästa lägen, högst upp i hus med hiss och inglasad söderbalkong.
Lägenheten med sina rymliga och väldisponerade 83 kvm erbjuder generösa och ljusa ytor med 2-3 sovrum, stort vardagsrum och kök med stor matplatsyta samt badrum med full maskinell utrustning. Praktiskt förråd finns beläget i bostaden vilket även kan användas som ett extra sovrum vid behov.
Utanför bostaden väntar härliga innergårdar med lekplatser, parkbänkar och grillmöjligheter.

Bekvämt belägen på populära Björnvägen intill Hanvedens idrottsplats med fotbollsplan, ishall och utegym och med endast 5 minuters promenadavstånd till Västerhaninge Centrum som erbjuder närservice som bank, mataffär, flera restauranger, bibliotek och apotek. Ett par hundra meter bort finns Åby centrum med bl.a. livsbutik, fotbolls och tennisplan. Det är mindre än 500 meter till flertal skolor och förskolor däribland nya Åbyskolan (F-6). Gott om natur och strövområden finns och flertal idrotts samt ridanläggningar står till ditt förfogande, Perfekta kommunikationer erbjuds med buss 844 som passerar strax utanför bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central (ca 30 min) och Nynäshamn.

Passar barnfamilj som pensionär - varmt välkommen!

Balkong / Uteplats Hiss finns
Läs mer hos Mäklarhuset Haninge