Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

2 290 000 kr

2 rum57 m²
Månadsavgift
3 000 kr
Pris/m²
40 175 kr
Våning
8 av 9
Byggår
1952
lägenhet Bromma Blackeberg

Björnsonsgatan 140

Missa inte denna extremt ljusa och unika tvåa på 8,5 trappor i hus med hiss. Stor balkong med sol hela dagarna och milsvid utsikt som bör upplevas på plats. Läckert originalkök med bl.a. snedställda överskåp och ett riktigt kallskafferi. Badrum som renoverades 2008 i samband med stambytet. Dessutom gott om inbyggd förvaring, ett rymligt sovrum samt ett härligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och samma mäktiga utsikt. Ingen insyn över huvud taget. Stor stabil förening med alla stora renoveringar gjorda, bra avgifter och mycket god ekonomi. Välkomna till en av Blackebergs absolut bästa tvåor!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så mycket sköna människor nu för tiden med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Varmt välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Hiss finns
Läs mer hos Notar