Mobilsurfare - gå hit istället! mobil.blocket.se

1 495 000 kr

2 rum53 m²
Månadsavgift
3 995 kr
Pris/m²
28 207 kr
Våning
2 av 3
Byggår
1954
lägenhet Västerhaninge

Björkstigen 2

Stilrent renoverad tvåa i populärt område ett stenkast från kommunikationer, restauranger och mataffärer. Bostaden har renoverats med genomgående parkettgolv, tapetserade väggar och kök med hög standard. Kvadratmetrarna har placerats på rätt ställe med mycket förvaring, stort sovrum samt vardagsrum. Direkt när du kliver innanför dörren möts du av den välkomnande hallen med klinkergolv, ett smakfullt kök med all maskinell utrustning samt ett stambytt badrum.

Från det stora vardagsrummet når du den sprillans nya balkongen som blev färdig under 2018, även taket på fastigheten har lagts om och endast två trapporna ner hittar du en av föreningens tvättstugor.

På Björkstigen 2 bor du i Brf Stigarna som är en stor förening som ombildades under 2008, föreningen har fortfarande ca 100 hyresrätter samt lokaler som hyrs ut till mindre företag och affärsverksamhet. I området finns många fina lekplatser och strövområden med härliga grönskande omgivningar. Perfekt för den som vill ha ett lugnt boende med närhet till både natur och kommunikationer.

Här är det bara att flytta in och känna sig som hemma! Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos Mäklarhuset Haninge